Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Një video e jashtëzakonshme nga personat e krisur që po rrinin në rrotat e avionit
Po pres to Topi dhe Klani ta raportojnë këtë lajm, se për të tjerë bëjnë reportazhe.
Ore shumë është përfolur për vrasjen e Bin Laden, por nuk kam parë ndonjë video për këtë gjë. Ke gjetur ndonjë video autentike nga misioni i vrasjes së Bin Lade?E gjithë perandoria otomane mbushur ne këto gjëra ishte. Madje dhe hale pashë tepelena përveç dy harremeve me gra kishte dhe një me çuna. Çudi e madhe është pse ky Marin Mema që ka plot emisione dhe ka gjetur figura të panjura dhe të padëgjuara nuk ka bërë një për haliun dhe bëmat e tij...
Po çfarë rëndësie ka! Ja është gjallë apo jo. Afganistani nuk kishte gisht për shembjen e kullave binjake dhe Bini ka qënë aleat i cias. Dipstejt nuk e ka problem të të eleminojë edhe nëse më parë ke qenë aleat i tyre, madje edhe genocidin nuk e kanë për gjë. Më duket se kam parë një video kohë më parë. Po çne t'u kujtua kyOre shumë është përfolur për vrasjen e Bin Laden, por nuk kam parë ndonjë video për këtë gjë. Ke gjetur ndonjë video autentike nga misioni i vrasjes së Bin Lade?
Po se ku lexova diku që njëri hodhi dyshimin e tij për vrasjen e Bin Laden dhe dikush komentoi se ajo është e sigurt se ka mijëra video në internet, dhe për kureshtje e kërkova, por ashtu si edhe e prisja nuk gjeta asgjë interesante. Vetëm fjalë, foto dhe ilustrime 2D apo 3D.Po çne t'u kujtua ky
Ja këtu me çuçuritje. Ti si ke kaluar?Si u ngryset mo trima, mqse kemi ca kohe pa u pare?
Mirë. Ja këtu në krye të detyrës...Si u ngryset mo trima, mqse kemi ca kohe pa u pare?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.