Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sdine te kenaqen me ato qe kanePse ndodh kjo
View attachment 2231
Shumë interesante unë sot e shpëtova një zog në mes të rrugës
Ishte i vogël ose kishte rënë nga foleja ose ishte gjatë kursit për pilot. Ishte nga ata gushkuqët. Sikur nuk kishte problem me krahëtUne nje breshke javen e kaluar .. kishte ngec ne mes te rruges
po ti pse rren zog , ata fluturojn apo kishte ndonje problem me krahet? lol
aww do kete rene , sa mir qe e ke ndihmuar ke qene aty ne momentin e duhurIshte i vogël ose kishte rënë nga foleja ose ishte gjatë kursit për pilot. Ishte nga ata gushkuqët. Sikur nuk kishte problem me krahët
Që thua ti të mbidhen prindërit e zogut, rreth meje, kishin hallin e zogut, madje edhe xhajallarë dhe dajallarë do kenë ardhur se u bënë nja 5 a 6.Ishte i vogël ose kishte rënë nga foleja ose ishte gjatë kursit për pilot. Ishte nga ata gushkuqët. Sikur nuk kishte problem me krahët
haha epo te pakten ka qene me familjen , ishalla e kan mbrojtur ataQë thua ti të mbidhen prindërit e zogut, rreth meje, kishin hallin e zogut, madje edhe xhajallarë dhe dajallarë do kenë ardhur se u bënë nja 5 a 6.
Unë e mora e lashë në rrëzë një peme dhe ja mbatha, ishin më shumë në numër ata.
Mos ka qene albanian zog se ata jan fis i fort lolMe aq sa kuptova unë këto po thuheshin:
-Na more ç'po mi bën zogut, theshte mamaja. U qyqa e ngriti në ajër ky!
-Shiko ti aty, kij kujdes zogun se e kam djalë të vetem, babai ky.
Por personat që nuk kuptojnë vetëm ciu ciu dëgjojnëMe aq sa kuptova unë këto po thuheshin:
-Na more ç'po mi bën zogut, theshte mamaja. U qyqa e ngriti në ajër ky!
-Shiko ti aty, kij kujdes zogun se e kam djalë të vetem, babai ky.
Jo mi jo, cicëronin me theks të theksuar mesiguri emigrantë kanë qënëMos ka qene albanian zog se ata jan fis i fort lol
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.