Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
e pashë kështu nëpër të këtë film, jo vetëm se e përmende ti dhe mori oskar, por kishin kohë që po na çanin kokën se ky qe kryevepërune e shikova me shume per te , dmth e luan bukur plot emocione
tek filmi the mummy ka shkelqyer ky , po ka histori te trishte sepse nuk esht si shumica aktoreve te hollivudit , fallco e te shnderruar si plasteline nga ana fizike nga njeqind her deri sa behen te panjohur fare
ky esht origjinal , esht njeri i mire dhe ka kaluar depresion ne karriere sepse spershtatej dot me lojrat e ndyra te aktorizmit , duke qene i ndjeshem si ka ecur po ky roli e ka bere ta shprehi gjith kete ne menyre perfekte.
i guess everything happens for a reason
pashë këtë film që jo vetëm oskar për filmin më të mirë por edhe nobel në letërsi meritonDi te luaj mire Sudoku
problemi qe une shoh tek njerezit eshte nje limitim pertej asaj qe e quajne koshiente , pra pertej asaj qe mund te konceptojnee pashë kështu nëpër të këtë film, jo vetëm se e përmende ti dhe mori oskar, por kishin kohë që po na çanin kokën se ky qe kryevepër
por që një aktor filmash komikë të marrë oskar, jo vetëm që është e rrallë por nuk ka bërë ndonjëherë vaki.
një fillim anët pozitive,
okej është në aspektin e aktrimit
e vetmja gjë pozitive nga ky film është se shkatërron krejt
body-positivititetin dhe tregon se obeziteti është problem i rëndë
jo vetëm fizik por edhe psikologjik
në këndveshtrimin tim është film i tmerrshëm dhe i shpifur
film me një homo obez i depresionuar që la gruan me fëmijën për anomalinë e tij
dhe vdiq nga grykësia, egoizmi dhe paaftësia për të kuptuar se ishte në rrugën e gabuar
me vetëdije të errësuar, nuk ishte në gjendje të kuptonte se ishte strumbullari i të gjithë të këqijave që i kishin ndodhur
sipas tij direkt apo indirekt fajin e kishin të tjetët, faj kishte goca që nuk që nuk e pranonte, gruaja që nuk qe e mirë
fajin e kishte fati i tij i keq, fajin e kishte shoqëria, fajin e kishte kisha apo Zoti vetë,
ai vetë qe viktima e pafajshme
ai që viktimë all right, por viktimë e grykësisë së tij dhe e anomalisë homoseksuale
(dhe meqënëse e përmenda fjalën anomali, sa për info, anomalos është fjalë me etimologji/orgjinë greke dhe ka kuptimin e personave si ai perves, kështu përdoret sot e kësaj dite "sexually perverted person" )
nuk është çudi që mori oskar
sepse dihet që hollivudi është pervers
anomal, antievropian, antifamilje dhe ateist
atij t'i jepej oskari për filmat e tij komikë më mirë
Meqë zure në gojë sudokun
pashë këtë film që jo vetëm oskar për filmin më të mirë por edhe nobel në letërsi meriton
interesant ishtekte e pashe sot , ishte ok
kam vene ne liste dhe ca sci-fi te tjere me marsiane etc lol
Na thuaj nëse ja vlenkte ne netflix sot
mua me plq , besoj ja vlenNa thuaj nëse ja vlen
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.