Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po e saktë. Tani mund ta shkarkosh.per ta shkarkuar, duhet te regjistrohesh dhe te replikosh ....
flmte cepi ke butonin
View attachment 1244
Te shohim si eshte si liberNëse jeni fillestare në gjuhen e JavaScript atëherë mund ta filloni me librin JavaScript nga Xhelil Palloshi. Libri shpjegon JavaScript në shqip nga zero.
JavaScript është gjuhë programuese e HTML dhe webit.
JavaScript është i lehtë për tu mësuar.
JavaScript është gjuha më e njohur në botë.
JavaScript është case sensitiv – bënëdallimin në mes shkronjave të vogla dhe të mëdhaja.
Pershendetje Dr.Luka! Faleminderit per librat mbi programimin ne java dhe javascript .Nëse jeni fillestare në gjuhen e JavaScript atëherë mund ta filloni me librin JavaScript nga Xhelil Palloshi. Libri shpjegon JavaScript në shqip nga zero.
JavaScript është case sensitiv – bënëdallimin në mes shkronjave të vogla dhe të mëdhaja.
Të uroj të mësosh sa më mirë.Pershendetje Dr.Luka! Faleminderit per librat mbi programimin ne java dhe javascript .
urime edhe ty , sa me behet qefi per lumturine tende lolTë uroj të mësosh sa më mirë.
Ushtar i lartëNëse jeni fillestare në gjuhen e JavaScript atëherë mund ta filloni me librin JavaScript nga Xhelil Palloshi. Libri shpjegon JavaScript në shqip nga zero.
Tani mundesh. Për shkarkime duhet të komentoni tek tema.Si mund ta shkarkoj
poper ta shkarkuar, duhet te regjistrohesh dhe te replikosh ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.