Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mezi e kujtova emrin e këngëtares që ka kënduar shqip këngën po kuptohet se është plotësisht greke. Ja le të vije dhe @Dr. Luka ta vë vulën.Kjo këngë ka ca si tinguj muzikorë grekë. Mos ka ndonjë këngë greke me të njëjtin motiv @Dr. Luka
Jo nuk besoj, nuk kam dëgjuar diçka të ngjashme. Më tepër mu dukë me "ngjyrim" korçarë.Kjo këngë ka ca si tinguj muzikorë grekë. Mos ka ndonjë këngë greke me të njëjtin motiv @Dr. Luka
Mezi e kujtova emrin e këngëtares që ka kënduar shqip këngën po kuptohet se është plotësisht greke. Ja le të vije dhe @Dr. Luka ta vë vulën.Kjo kuptohet po ajo tjetra smë bëhet si greke !
Thuaj nuk është greke :
Ja origjinalja fare vetëm audio kishte në atë kohë.
Mezi e kujtova emrin e këngëtares që ka kënduar shqip këngën po kuptohet se është plotësisht greke. Ja le të vije dhe @Dr. Luka ta vë vulën.Kjo kuptohet po ajo tjetra smë bëhet si greke !
Thuaj nuk është greke :
Ja origjinalja fare vetëm audio kishte në atë kohë.
Gabim! Ndoshta muzika mund të mos ketë shumë ngjyrim të muzikë greke por stili i tij i këndimit dikë më kujton. Nuk e njihja kētë këngëtar por një sy që i hodha kanalit të tij ka dhe bashkëpunime me artistë grekë.Jo nuk besoj, nuk kam dëgjuar diçka të ngjashme. Më tepër mu dukë me "ngjyrim" korçarë.
Mbase është një çikë, por akoma nuk e ka gjetur pse kënga e mësipërme ka aromë Greqie. Nëse e gjen atëherë që po ēshtë ekspert....Paska tê drejt Exp që të pyeti. Qenke ekspert I kësaj qështje.Flm që e solle !
@Dr. LukaMbase është një çikë, por akoma nuk e ka gjetur pse kënga e mësipërme ka aromë Greqie. Nëse e gjen atëherë që po ēshtë ekspert....
Ngjyrim korçar
![]()
Duam fakte, po na e faktove nje here, kerkojme fakte shtese. Jemi popull mosbesues ne!Gabim! Ndoshta muzika mund të mos ketë shumë ngjyrim të muzikë greke por stili i tij i këndimit dikë më kujton. Nuk e njihja kētë këngëtar por një sy që i hodha kanalit të tij ka dhe bashkëpunime me artistë grekë.
Nuk flet kot @Exp
Gabim! Ndoshta muzika mund të mos ketë shumë ngjyrim të muzikë greke por stili i tij i këndimit dikë më kujton. Nuk e njihja kētë këngëtar por një sy që i hodha kanalit të tij ka dhe bashkëpunime me artistë grekë.
Nuk flet kot @Exp
Paska pirë uji në greqi ky prandaj@Dr. Luka
Ku humbe more hajde pak ketu venja veshin kesaj kenges gjeje ngjyrimin e notave greke , perndryshe te merret titulli ekspert!![]()
TI dha faktet @Dr. LukaDuam fakte, po na e faktove nje here, kerkojme fakte shtese. Jemi popull mosbesues ne!![]()
E heshtëm no bisedën!TI dha faktet @Dr. Luka
Exp kishte të drejtë
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.