Zhan D’Ark
Ushtar elitar
Rrofsh Zoe po skemi asgje per dreke na u than zorret!dreken e mire![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rrofsh Zoe po skemi asgje per dreke na u than zorret!dreken e mire![]()
kam bere un gjell me patate bujrumRrofsh Zoe po skemi asgje per dreke na u than zorret!![]()
Eh çdo ishte kënaqësi! Flm !kam bere un gjell me patate bujrum![]()
Mirë se erdhe. Si je mirë? Kemi kohë pa dëgjuar të reja. Si ke qenë me shëndet?Si u ngrysët o murgjit e shqipopedias![]()
Mirë se erdhe. Si je mirë? Kemi kohë pa dëgjuar të reja. Si ke qenë me shëndet?
Mirë se erdheSi u ngrysët o murgjit e shqipopedias![]()
Vërtetë jeni murgj a ashtu llafet keni! Të paktën të rrëfehemi!Mirë se erdhe
Siç na le na gjete
Në krye të detyrës
Nuk rrefehesh tek murgu, murgu nuk ka ndonjë rang apo ofiq, është ushtar i thjeshtëVërtetë jeni murgj a ashtu llafet keni! Të paktën të rrëfehemi!![]()
Por meqë është e shtunë dhe jemi pa punë bëra ca kërkime te faqja dhe gjeta këtë informacion për murgjitNuk rrefehesh tek murgu, murgu nuk ka ndonjë rang apo ofiq, është ushtar i thjeshtëi dedikuar te Perëndia
Megjithatë ti po ke ndonjë për të rrëfyer ma thuaj meqë jam Kalorës Legjendar
por Urieli e thotë në kuptimin etimologjik të fjalës
Fjala murg, vjen nga greqishtja monahos, që do të thotë person që është i vetëm/ i vetmuar.
Me një fjal ky Uriel vjen thotë një llaf si plumb dhe shkon mshefet te shpella!Nuk rrefehesh tek murgu, murgu nuk ka ndonjë rang apo ofiq, është ushtar i thjeshtëi dedikuar te Perëndia
Megjithatë ti po ke ndonjë për të rrëfyer ma thuaj meqë jam Kalorës Legjendar
por Urieli e thotë në kuptimin etimologjik të fjalës
Fjala murg, vjen nga greqishtja monahos, që do të thotë person që është i vetëm/ i vetmuar.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.