Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ore se tani u kujtova unë, pasi dëgjova (lexova) se izraeli paska vaksinuar më shumë se 4 milion banorë me dozën e tretë, tani si mendon ti nëse do ishte aq e rrezikshme do rrezikonte Izraeli duke vaksinuar banorët e vetë?!Plani i Bill Gejts, pro abort, pro vaksinë antikovid mendohet se do ulë popullsinë e botës 10% deri 15%
Po ky fakt është shumë interesant. Koha do e tregojë çfarë po ndodh në realitet.Ore se tani u kujtova unë, pasi dëgjova (lexova) se izraeli paska vaksinuar më shumë se 4 milion banorë me dozën e tretë, tani si mendon ti nëse do ishte aq e rrezikshme do rrezikonte Izraeli duke vaksinuar banorët e vetë?!
Sa për mençurinë dhe gishtin që kanë në gjërat dramatike në botë duhet një temë tjetër
Sa më shumë të shtyjnë vaksinimin ata që merren me lajme që as në facebook nuk i gjen më, aq më keq do bëhen gjërat.Sapo u lançua versioni më i ri i kovidit (varianti Bocvana) i cili është një pëtmirësin nga Delta sepse është më i fortë dhe ka 32 mutacione.
View attachment 1948
View attachment 1949
Po ik o ik ti. Atij për pak i pushoi zemra nga frika. Apo nuk e pe ti si iu fut ai për t'i hequr topin?!Një tjetër futbollist bie përtokë me shtrëngime në kraharor. Dhe kur në emision dikush pyet nëse e ka bërë apo jo vaksinën e ndërpresin menjëherë emisionin
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.