Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nuk e di, por mua nuk më habit kjo gjë. Ndoshta sepse pres që gjërat të bëhen akoma më keq?!Kovid 2019
Kovid 2020
Kovid 2021
Kovid 2022
Kovid 2023
E arritëm kovid 23 @Dr. Luka edhe nja pesë vite na kanë ngelur në mos bëj gabim? Do e lënë me kaq apo do e shtynë edhe më tej, di gjë ti?
Ja tani e ka radhen ushqimi, me mishin fallcoVirusi mbaroi pune , tani kane programe te tjera.
Ja tani e ka radhen ushqimi, me mishin fallco
Bill Gates: We will overshoot 1.5 degrees Celsius of global warming, nuclear can be 'super safe' and fake meat will eventually be 'very good'
Bill Gates answered questions from Reddit users this week and he fielded a handful of questions about climate change, including what individuals can do to help.www.cnbc.com
Sa për grohjen globale, ky mashtrim ka kohë që është ekspozuar3 gjera thonte artikulli
global warming me ngritje te menjehershme se deri tani thonin ska global warming
mishi që nuk është mish, e ka marrë drejtimin ky muhabet shiko këtë qorrin këtunjerezit duhet te heqin dore nga mishi po se bejne dot periher keshtu ne fillim do ti mesojne me mish fallco...
Sa për grohjen globale, ky mashtrim ka kohë që është ekspozuar
mishi që nuk është mish, e ka marrë drejtimin ky muhabet shiko këtë qorrin këtu
Ndërsa për energjinë bërthamore menaxherët e botës kanë qënë kundra, çudi që tani menaxherët e botës që flasin pro
Unë personalisht nuk mendoj se energjia bërthamore është aq e rrezikshme sa thuhet, madje jam pro saj
sa për Billin, ai është kapur peng nga padronët dhe është armik i njerëzimit
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.