Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Apo tani vendos. Vaksinat janë të mira apo jo? Njëherë thuaj që "duan të na i kthejnë patkojint nga qielli", njëherë thuaj që vaksinojnë ata që duan më shumë.Jo se jemi pro apo kundra vaksinës por Kanadaja po zbaton politikat globaliste
dhe po vaksinon vetëm personat me ngjyrë
Janë dy argumentë, i pari është se vaksinat nuk kanë kaluar etapat e tyre të rregullta dhe të konsiderohen të certifikuara nga CDC-ja e SHBA-së,Apo tani vendos. Vaksinat janë të mira apo jo? Njëherë thuaj që "duan të na i kthejnë patkojint nga qielli", njëherë thuaj që vaksinojnë ata që duan më shumë.
Epo le të testohet tek ata ndoshta shpëtojmë nePa mbaruar vaksinimin të zinjtë të mos ta marrin vaksinimin të bardhët,
Po gjyna janë dhe ata mo burrë i dheut. Pastaj përsa i përket koronavirusit, njerëzit me ngjyrë janë më të rrezikuar sesa ne, e kam fjalën për ata që jetonë në vendet veriore dhe ku jetojmë ne të bardhët. Sa më e errët apo e zezë të jetë lëkura aq me i vështirë është kalimi i rrezeve të diellit nën lëkurë dhe formimi i vitaminës d.Epo le të testohet tek ata ndoshta shpëtojmë ne
Jamë mëse dakord.Çdo gjë në botë është bërë me zgjuarsi dhe urtësi
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.