Po fillon Big Brother VIP Albania!

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.

Djellza Aliu

Ushtar fillestar
Regjistruar
5 Korrik 2021
Komente
24
Reagimet
25
Pasi e dime qe shumica prej nesh e kemi percjellur ndonje sezon te Big Brother, apo spaku kemi degjuar per te.

Lajmi qe Big Brother po nis sa shkon e po behet me i madh, por kete here qenka 1 ndryshim, banoret do te jene te gjithe Personazhe VIP.

Cfare mendoni ju, a do te jete ky sezoni me i mire ndonjeher i Big Brother Albania qe pritet te filloj ne muajin Tetor?

Pasi e dime qe shumica prej nesh e kemi percjellur ndonje sezon te Big Brother, apo spaku kemi degjuar per te.

Lajmi qe Big Brother po nis sa shkon e po behet me i madh, por kete here qenka 1 ndryshim, banoret do te jene te gjithe Personazhe VIP.

Cfare mendoni ju, a do te jete ky sezoni me i mire ndonjeher i Big Brother Albania qe pritet te filloj ne muajin Tetor?
Nuk e kam parë ndonjëherë, dhe nuk besoj se Big Brother ka shumë gjëra që ja vlejnë. Ideja të bëhesh i famshëm për asgjë, pa patur anjë meritë apo pa punuar për të më duket shumë problematike dhe mjaft zhgënjyese. Fama është efekti anësor i punës dhe meritës dhe jo e anasjellta...
Jam dakord për shumë kjo është një mënyrë për të çarë dhe për të patur një shans për karrierë një Shou Biznes por edhe kjo shumë pak gjasa ka të ndodhë sepse e thamë njëherë ata janë të famshëm kot së koti. Pra në një qind veta ndoshta ndonjë nga ata ka talent dhe bëhet aktor, por 99 të tjerët kanë për t'u zhgënjyer më vonë. Sepse në mendjen e tyre kanë imazhin se janë dikushi sepse janë të njohur, por realisht nuk vlejnë më shumë se të tjerët, për të mos thënë vlejnë më pak sepse i kanë hapur zorrët e barkut që t'i shohin të gjithë.
Por kjo nuk është ana më negative e kësaj, ana negative është se këta bëhen një model për të rinjë sesi duhet të mendojnë, sillen dhe veprojnë.
Për vipat jam shumë dakort, ky shou vetëm për ata duhet të jetë....

Unë asnjëherë nuk e kam kuptuar vlerën morale, edukative, shoqërore apo informuese të Big Brother. Dhe nga momenti që nuk e kuptoj as nuk mund të komentojë. Por atë që e them me siguri është akoma edhe një spektakël për të humbur kohën.

Interesant arsyetimet e analisteve rreth ketyre programeve si fenomen

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back