Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I thonë edhe fiq të lashtë.Fiq shëngjinës =këta janë fiq të zinj buçko shumë të shijshēm
Fiq shëngjinës =këta janë fiq të zinj buçko shumë të shijshēm
Ça spaska ne dragote! Po ha more njelloj si me vija si pa vija eshte fiq !Fiq dragotës
Janë fiq të zez me vijë të bardhë por ka edhe të bardhë.
Faleminderit per informacion. Shqiperia eshte vend i bekuar nga Perendia!Rroshniku nē Berat mbahej për fiq
Janë pak më ndryshe ata më delikatë dhe me cipë më të hollëÇa spaska ne dragote! Po ha more njelloj si me vija si pa vija eshte fiq !
Dmth keto qe te solla une sqenkan ato qe kerkoje. Une dhe keto i vjedha ne kojshi. Epo di vetem fjalen fiq' llojet e tij si kam mesuar! Pastaj e din si kane thene me moti ca ska as mbreti se ha!Janë pak më ndryshe ata më delikatë dhe me cipë më të hollë
Jo silli silli se më ka marrë malli për ca fiq!Dmth keto qe te solla une sqenkan ato qe kerkoje. Une dhe keto i vjedha ne kojshi. Epo di vetem fjalen fiq' llojet e tij si kam mesuar! Pastaj e din si kane thene me moti ca ska as mbreti se ha!
Skishte me teper as komshiu ' ja kishin mbledh para mua! Une morra kokrrizat e fundit!Jo silli silli se më ka marrë malli për ca fiq!
Merrja të gjitha komshiut, se mesa duket nuk i dashka do ja hanë pëllumbat dhe harabelat.
normale është pak vonë për fiq. këta shëngjinësit lëshojnë fiq dy herë, kjo është hera e dytë të cilat janë edhe kokrra më të voglaSkishte me teper as komshiu ' ja kishin mbledh para mua! Une morra kokrrizat e fundit!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.