Zhan D’Ark
Ushtar i lartë
- Regjistruar
- 17 Dhjetor 2023
- Komente
- 1,171
- Reagimet
- 1,024
Epo ma vone ti gatuajm njesoj si ne pastiqeri!mafishe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Epo ma vone ti gatuajm njesoj si ne pastiqeri!mafishe.
Po presim ne të uriturit...Epo ma vone ti gatuajm njesoj si ne pastiqeri!
Po presim ne të uriturit...
Epo ska mafishe. Po deshet bakllava qe kam bo neper festa. E kam rujt ne frigorifer! U mesuat keq ju taze me taze! Duhet marr puntor ne pastiqeri tju dalim hak kerkesave qe keni!he e bete kremin lol
dakort jam un , e haj dhe bakllavane shumeEpo ska mafishe. Po deshet bakllava qe kam bo neper festa. E kam rujt ne frigorifer! U mesuat keq ju taze me taze! Duhet marr puntor ne pastiqeri tju dalim hak kerkesave qe keni!
Dike të bësh edhe bakllavaEpo ska mafishe. Po deshet bakllava qe kam bo neper festa. E kam rujt ne frigorifer! U mesuat keq ju taze me taze! Duhet marr puntor ne pastiqeri tju dalim hak kerkesave qe keni!
Mos pyet jam shumedimenzionale ku t"me kerkosh aty me ke!Dike të bësh edhe bakllava
Ti jo vetëm që qënke vajzë për shtëpi,
por edhe për pastiçeri!
Për punëtor vij unë
si teknik i testimit të cilësisë
dhe
ekspert për provë për kripë e sheqer
Kam ekperiencë të gjatë t'betohem
E gjete kohen o @Dr. Luka . O fik shporeti ska asnje thengjill . Na bone me neps. Nja dy do i haja se i kam qejf. U befshin mire juve!View attachment 2430
Hajde misra! Ka për të gjithë.
Te te kete bo mire. Skam provuar kurre byrek me qepe. Kur do vi atje do me qerasish me burek me qepe' e kur te vish ti ketej' do te qeras me simit pogaqe!Mua më hahet byrek me qepë.
Do I marr pastaj
Patjetër që poTe te kete bo mire. Skam provuar kurre byrek me qepe. Kur do vi atje do me qerasish me burek me qepe' e kur te vish ti ketej' do te qeras me simit pogaqe!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.