Shqipëria bllokon rrjetin social TikTok

Tech AL

Ushtar fillestar
Regjistruar
15 Shkurt 2018
Komente
25
Reagimet
20
Website
tech-al.info
Shqipëria bllokon rrjetin social TikTok
Shqipëria bllokon rrjetin social TikTok. Shqipëria ka njoftuar një ndalim njëvjeçar të TikTok-ut pas vrasjes së një adoleshenti muajin e kaluar, ngjarje që ngriti shqetësime mbi ndikimin e rrjeteve sociale tek fëmijët. Shqipëria bllokon rrjetin social Tik Tok Kryeministri, Edi Rama, konfirmoi ndalimin si pjesë e një plani më të gjerë për të bërë shkollat …

Lexoni Shqipëria bllokon rrjetin social TikTok

Atë që nuk arrij të kuptojë në shqipëri unë është se përse çdo gjë e lidhin me politikën. Edhe në këtë rast opozite nxjerrë deklarata që këto masa merren meqenëse ka zgjedhje vitin që vjen në shqipëri.
po rrejne delet prandaj ...
gjithsesi mire per ca njerez qe mos fiksohen mbas tik tok se sa me shume e bejne aq me shume tragjedi ndodhin.

Atë që nuk arrij të kuptojë në shqipëri unë është se përse çdo gjë e lidhin me politikën. Edhe në këtë rast opozite nxjerrë deklarata që këto masa merren meqenëse ka zgjedhje vitin që vjen në shqipëri.
Ndoshta ngaqë qeveria soros e ramës edhe kur bën një të mirë e bën për arsye të liga
edhe shefi dakort është që të mbyllet jo tiktoku, edhe instagrami po deshe por puna është se ka vajtur ku nuk mban më

është njëlloj sikur ai që të pushkatoi babanë të të japë një herë një gotë me ujë
ça vlere dhe ça kuptimi ka

Back