Startup amerikan tarifon çiftet për testimin e embrioneve për IQ

Tech AL

Ushtar fillestar
Regjistruar
15 Shkurt 2018
Komente
23
Reagimet
17
Website
tech-al.info
Startup amerikan tarifon çiftet për testimin e embrioneve për IQ. Një kompani startup në SHBA po ofron ndihmë për çiftet e pasura që të shqyrtojnë embrionet e tyre për IQ duke përdorur teknologji të diskutueshme
Startup amerikan tarifon çiftet për testimin e embrioneve për IQ. Një kompani startup në SHBA po ofron ndihmë për çiftet e pasura që të shqyrtojnë embrionet e tyre për IQ duke përdorur teknologji të diskutueshme që ngre pyetje mbi etikën e përmirësimit gjenetik. Startup amerikan tarifon çiftet për testimin e embrioneve për IQ Sipas The …

Lexoni Startup amerikan tarifon çiftet për testimin e embrioneve për IQ

Menaxherët mburreshin se metodat e tyre mund të siguronin një rritje prej më shumë se gjashtë pikësh në IQ.

Edhe sikur të jetë 100% e saktë nuk ja vlen t'i hysh këtij muhabeti vetëm për 6 pikë më shumë në IQ.
(Pa e filluar fare debatin nga aspekti etik, sepse ajo tashti ka marrë fund më shkenca dhe mjekësia po bëhet demonike)

Nëse prindërit kanë IQ të lartë edhe fëmijët do e kenë të lartë, nëse prindërit kanë sëmundje të trashëgueshme fëmijët kanë mundësi ta marrin atë sëmundje apo tua kalojnë fëmijëve të tyre e kështu me radhë.

ti zotëri i nderuar ke thënë këtë në një postim tjetër
Për mua racizmi nuk ekziston. Raca njerëzore është një. Përveç Melanit të lëkurës dhe disa veçori që ndikojnë nga: zona, klima ushqimi, uji etj. Anatomia është absolute. Urrejtja po, ka ekzistuar dhe ekziston. Por edhe kjo shpesh herë është e justifikuar sepse shkaktohet nga reagimi apo veprimi i njërës apo tjetrës palë.
Tradita familjare shqiptare përpara një martese shikonte gjithë famijen edhe të afërmit e tyre, për probleme, fizike mendore, madje edhe tendencat problematike dhe sociale. Psh nëse nga soji kishte një çalaman i lindur, psikopat, jevg me ndonj tumor, apo ishte vagabond dhe kumarxhi etj, krushqia nuk bëhet sepse rritej mundësia që fëmijët që do lindnin do të trashëgonin këto probleme dhe vese.

Familja njerëzore është një
Racat janë të shumta, madje edhe brenda një race ka nën-raca.

Madje edhe në Shqipëri themi nga je? për të bërë një gjykim paraprak...
Ashtu siç janë racat e qenve lloj-lloj ashtu janë edhe racat e njezëzve lloj-lloj
Kur lajmi në televizor thotë qeni shqeu fëmijën apo edhe të zotin, mbi 90% të rasteve nuk ke nevojë të të thonë se çfarë qeni ishte
ajo dihet që është pitbull nuk ishte çivuavua

Racat njezore kanë tipare të ndryshme, të dukshme dhe të padukshme. Kjo është bukuria e racave
Ca raca kanë tipare më të gjata, ca më të shkurta, ca janë bjondë, ca brunë, ca kaçurrelë ca flokpresh
Ca janë më të përmbajtur, ca më të rrëmbyer, ca inteligjentë, ca aspak inteligjentë e kështu me radhë.
të gjitha këto tipare janë në ADN-në tonë që kanë kaluar brenda shumë gjeneratash.

Ja psh kjo është harta botërore e Nivelit të Inteligjencës IQ
World-iq-map-lynn-2002.svg

Pra nëse nëse një femër skandinave le ta quajmë Lara që ka nivelin IQ ~130 bën një fëmijë me një somalez me nivelin IQ ~ 70
Fëmija për nivelin somalez do jetë shumë inteligjent dhe mund të jetë me nivel IQ 85
Por për nivelin skandinav është idiot.
(Sa për djeni niveli IQ 70 je i paaftë të shkosh ushtar)
këto janë fakte dhe na vjen mirë apo jo nuk kemi ç'të bëjmë

Anatomia është absolute.
Akoma dhe anatomia nuk është absolute. Disa raca kanë tendeca të kenë x problem shëndetësor dhe disa të tjera y në bazë të racës së tyre.
Madje edhe vartësia nga droga, alkoholi mund të zbulohet nga raca.
Fakt shumë interesant i dokumentuar thotë, se po të bësh ADN-në e skandinaves Lara. që përmendëm më sipër dhe të fëmijës së saj.
ADN-ja e Larës është më e afërt gjenetikisht me cilindo skandinav tjetër të rastësishëm sesa më fëmijën e saj.

Urrejtja po, ka ekzistuar dhe ekziston. Por edhe kjo shpesh herë është e justifikuar sepse shkaktohet nga reagimi apo veprimi i njërës apo tjetrës palë.

Është mëse normale dhe shumë e shëndetshme të duash më shumë racën tënde, kur nuk e do racën tënde atëherë diçka nuk shkon.
Urrejta ndaj të huajve është një mekanizëm mbrojtjeje sepse i huaji historikisht ka qënë armik.
Çfarë bëntë i huaji, vriste mashkullin dhe përdhunonte femrën, e njëjta gjë që ndodh edhe në botën shtazore por edhe në shumë lufra.
Kemi Gexhis Kanin dhe Perandorinë Otomane që kanë bërë kërdinë në të dyja këto lloj sporti.
Madje edhe sot dyndet e mundësura nga Merkel në Evropë solli vrasje dhe përdhunime. Që janë fakte reale të pamohueshme, ndërsa teoricientët kapen nga termat racist apo ksenofob. Pra duhet të flasim me edukatë kur çakalli bën kërdinë dhe na shpartallon kopenë.
Na ofendohet çakalli jo për gjë. Apo nga frika se etiketohemi si racist, ksenofob?
Ka ardhur koha që nëse të thonë racist të pëgjigjesh:
-Faleminderit që e vure re!
Këto etiketa përdoren nga globalistët për të na përulur dhe nënshtruar

Aq më tepër kur racat e bardha rriten duke mësuar se të gjithë racat janë njëlloj
dhe racat jo të bardha rriten duken mësuar se raca më e keqe është raca e bardhë

Seriozisht e kanë këta?
por besoj se po, përderisa do ketë plot budallenj me para që presin çudira!

Back