UEFA Euro 2020

ed.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

41 goditje dënimi. Mrekulli fare thua, çdo 2 minuta ndalim loje bie birbili . Leqë e tha shefi
në kampionatin latin bëhet luftë...
Më në fund e mori Argjrentina se kishin harruar të fitonin në finale. Shefi ua dha bekimin.
Po le ta marrë mo, kush e ka penguar. Nuk e di por skuadra Argjentinase nuk është funksionale prej kohësh, edhe pse Mesi është lojtar i madh.
Le ta marrë dhe sot Italia dhe ta mbyllim këtë mesele këtë vit.

Besoj se ska lidhje me ⛳ golin
Ka lidhje me shefin. Burrat nuk gjunjëzohen dhe po u gjunjëzuan e bëjnë përpara Zotit. Të tjerët u binden padronëve, aq më tepër që gjunjëzimi është kundra gjithë popujve evropianë. Mos prit që këto të kuptohen nga sportistë që nuk para shquhen për zgjuarsi, por edhe nëse e kuptojnë marrin paratë dhe heshtin.

Ka lidhje me shefin. Burrat nuk gjunjëzohen dhe po u gjunjëzuan e bëjnë përpara Zotit. Të tjerët u binden padronëve, aq më tepër që gjunjëzimi është kundra gjithë popujve evropianë. Mos prit që këto të kuptohen nga sportistë që nuk para shquhen për zgjuarsi, por edhe nëse e kuptojnë marrin paratë dhe heshtin.
Interesante se të tere ekipet sllave nuk u përulën
Por është veprim kalorësiak

Interesante se të tere ekipet sllave nuk u përulën
Por është veprim kalorësiak
Nuk është fare interesante, është mëse e natyrshme. Evropa lindore meshkujt akoma i ka meshkuj plus që ndikimi globalist është më i fuqishëm në perëndim.
Ti mbase nuk e di por edhe reklamat anës fushës janë me frekueca të ndryshme dhe dekoderat shfaqin reklamat që janë të lejuara në vendin tënd. Psh reklamat degjeneruese që shfaqen në vendet perëndimore në vendet arabe që nuk i tolerojnë këto ndyrësi dalin reklama të tjera. Pra njëkohësisht transmetohen disa reklama por dalin ato që i thonë dekoderit të shfaqë.

Tani është e hapur loja. Megjithatë shefi është ende i nxehur Italia po luan keq.

Hahah, Shefi te ishte Franca jo italia po askush nuk e perballon dot ate ekip, te jesh i sigurte.

Anglia humbi lojen vet pasi beri nje gol aksidentalisht aty mbaroi, duke u mbrojt dhe me kryesorja ishte trajneri skandal me formacionion dhe zwvendesimet qe beri.

Me ne fund pleshti, ja doli. :rock::rock:
Ai nuk bëri asgjë me sa pashë statistikat, ndeshjen nuk e pash.
Italianët u gjunjëzuan përpara ndeshjes, edhe katër gola të hanë nuk më bëhet vonë fare...
Nuk e kam kuptuar domethënien e këtij veprimi.

Urime Italia. Pjesën e parë nuk e pash, por pjesa e dytë dhe në vazhdim luajtën goxha mirë.

Ai nuk bëri asgjë me sa pashë statistikat, ndeshjen nuk e pash

Arritjet e Messi't ne 2021:

- Kombetar
- Fitues i Copa America's
- Top golashenues ne Copa America
- Lojtari me i mire ne Copa America
- Me se shumti asistime ne Copa America

Cdo me shume?

Hahah, Shefi te ishte Franca jo italia po askush nuk e perballon dot ate ekip, te jesh i sigurte.

Anglia humbi lojen vet pasi beri nje gol aksidentalisht aty mbaroi, duke u mbrojt dhe me kryesorja ishte trajneri skandal me formacionion dhe zwvendesimet qe beri.
Lojë mizerje. Anglia bëri një gol tinzar minutën e dytë dhe Italia me zor të madh e barazoi, paçka se dominoi lojën.
Megjithatë për mua ishte vërtet surprizë Anglia në finale, paskan qenë vërtetë të fortë që iu rezistuan italianëve pasi italianët luftuan shumë.
Je në rrugën e gabuar ke për t'u bërë pishman...
Unë të thashë por ti edhe në finale kundra na dole. Dhe me kë ishe, me ata që të skualifikuan gjermanin
akmZwNXl_700w_0-1.jpg

View attachment 1774
Këtë muaj kemi dhe nje tematke të zjarrtë. Kush fiton EUROPIANIN.......??????
Edhe ky @Dr. Luka e gjen ndonjëherë
e kush tjetër përveçëse Italisë :laugh:
(Ashtu siç e gjeti ky @Uriel kampionatin e kaluar, plus që ka dhënë shenja objektivizmi)
Italianët bënë paraqitje të mirë, mos harro që ndeshjet e fundit ska humbur asnjë dhe ska pranuar gol, kshuqë nuk nënvlerësohen asnjëherë pipinot...

Por edhe shefi gjen ndonjë gjë, të tre ata "anglezë:cwl:" që bënin filma përpara se të gjuanin penalltinë dhe që të tre që e humbën afrikanë qenë.
(Mend për herë tjetër...)
Kur vajti tek penalltitë mendova se 90% e merr Zvicra. Lojtarët afrikanë kanë talent të madh, fuqi dhe shpejtësi
por ajo që iu mungon është gjakftohtësia dhe strategjia.

Tani që t'i përgjigjem shkurt unë kësaj, se po e pa ai windows exp do kërkojë kategori më vete për këto tema, po ska ashtu.
Nuk e kam kuptuar domethënien e këtij veprimi.
Liberalizmi, marksizmi, globalizmi nuk janë njëlloj si një kult idhujtar dhe kërkojnë t'ju përulesh dhe gjunjëzohesh përpara idhujve të tyre që kanë forma dhe mënyra të ndryshme. Është forma e nënshtrimit.
Gjunjëzimi dhe mosgjunjëzimi më sjell ndërmend një histori biblike ku qenë tre trima dhe besonin tek Zoti i vërtetë dhe kur u sollën përpara mbretit Nabukodonosor që të gjithë u gjunjëzuan përpara idhujve përveç atyre të tre të cilët edhe pse e dinin se i priste dënimi me vdekje prapë nuk u gjunjëzuan. Nuk ka asnjë ndryshim, a, ka një, ata i priste vdekja. E njëjta gjë është thjesht është gjunjëzim global .

Nejse kjo kënga e britanikëve
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Foodball it's coming home
(Futbolli po vjen një shtëpi, dmth do fitojmë ne)
Përfundimisht doli
It's coming to Rome
anQWjM5_460swp-1.jpg

aaxmwNZw_700w_0-1.jpg

aDVk57XJ_700w_0-1.jpg

Back