Vlera e shëmtisë

Exp

Kalorës i lartë
Anëtar Stafi
Regjistruar
12 Shkurt 2018
Komente
9,789
Reagimet
6,751
Një nga metodat që 'globalistët' përdorin për të përçarë, për të shokuar dhe shkatërruar botën është dhe prishja e të bukurës dhe promovimi i të shëmtuarës. Nëse e bukura është e vërteta, shëmtia është mashtrimi ose gënjeshtra.
Dhe nuk ka rëndësi se kush je, nuk të pëlqen të të gënjejnë...

Kjo gjë ka kohë që ka filluar me zhgarravinat e Pikasos dhe shumë të tjerë 'artistë' të tjërë të cilët mund të vuanin nga migrena dhe kur pikturonin i bënin portretet shtrëmba-shtremba....

Mënyra sesi funksionon kjo është që artistët e ri e të vërtetë, të demoralizon dhe të mos krijojnë art cilësor që jo vetëm nga ana financiare të mos ja vlejë por edhe nga ana kritike të mos ketë ndonjë rëndësi. Dekadat e fundit kjo teknikë është përqafuar nga shumë kompani komerciale, të cilët me dashje apo pa dashje po zbatojnë axhendën e errët 'të qoftëlargut'.

Shikoni disa 'vepra' të shitura me miliona dollarë

barnett_newman-300x300.jpg

Kjo 'kryevepër' e Barnett Newman u shit 44 milionë dollarë

Yves-Klein-IKB-1.jpg

Kjo e Yves Klein u shit 17 milionë.

Yves-Klein.jpg

Dhe kjo nga i njëjti autor 36 milionë dollarë.

bb.jpg

Një banane bajate e ngjitur në mur u shit 120 mijë dollarë.

Le të analizojmë këtë lajm nga topçenëll. Faktikisht nuk e di nësë këta gazetarë shqiptarë thjesht
e përkthjenë ashtu siç është dhe pa përdorur fare trurin na e trasmetojnë
apo i besojnë edhe ata këto poshtërsira sikur të jenë gjëra të vyera.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pra që në fillim të saj gazetarja ankohet se pse njërëzit nuk e pëlqejnë shpifësirën si të bukur
dhe të pranojnë gënjeshtrën si të vërtetë.

Madje bie në kontraditë kur vetë e pranon më pas kur thotë se kjo femër nuk është aspak e bukur.

Më vonë përpiqet ta mbrojë dhe justifikojë se nuk ka faj që nuk është e bukur.
-Faj nuk ka, por ka faj të madh kur pranon të shkojë të tregëtojë atë që nuk ka, bukurinë.
-Dhe kur shet atë që nuk e ke je mashtues.
Jo vetëm kaq, por këta mendjendritur nuk e kanë problem nëse unë kritioj një bukuroshe,
por nëse kritikoj këtë, ah kjo nuk bën. Pra kjo përveç faktit që është shpifësirë paska edhe
imunitet dhe nuk duhet me fol për të.

si të shpjegojmë ca terma

thojë kjo çupa gazetare 'një tjetër lloj bukuri' - dmth shëmtia
pozitiviteti i trupit - dmth mbipeshë apo obezitet
bullizmi - dmth kritika që të shkelin në kallo pasi janë të vërteta
diversiteti - dmth lufta kundër njërëzve të bardhë
të drejtat e gruas - dmth gratë duhet të kenë më shumë të drejta se burrat.

e ka edhe klani këtu

bukuria jo e zakonshme - dmth shëmtia
ana më pak fisnike që sulmon - dmth njërëzit e sinqertë që nuk kanë frikë të thonë të vërtetën

pra kompania cilëson se kjo qënka çfarë ne meshkujt cilësojmë seksi
bukuri klasike - dmth bukurie reale, ku subjektivisht dhe objektivisht shumica jonë bien dakort

këtë çupë nuk e urren njeri, urrejtja shkon tek ata që mashtrojnë botën
nuk besoj se edhe këto gazetarkat tona të ndjeshme e të mira
të duan që ato vetë vetë apo çupat e tyre
tju ngjajnë kësaj ''modeles'' me ''bukuri të pazakontë''

Kjo armenia është në profesionin e gabuar, kjo mund të ketë karrierë të gjatë si aktore ajo që tani në moshë të re tek filmi Borëbardha dhe 7 xhuxhat e bën për mrekulli rolin e shtrigës, edhe pa grim fare po deshe
mendo më vonë kur të plaket e që do shëmtohet akoma më shumë sesa shumë oferta do ketë për role të tilla

që të mbash një kopësht të bukur, të gjithë e dinë se çduhet bërë
duhen hequr barërat e këqia (gazetarët, tv dhe demagogët ...)

Një video 10 sekonda që mund të shikohet pa para online shitet 6.6 milionë dollarë. Kuptohet se këto janë lojra e globalistëve dhe se ky tipi është farë e keqe ku propagandohet shëmtia dhe urrejtja ndaj popujve evropianë...

Back