- Regjistruar
- 12 Shkurt 2018
- Komente
- 9,392
- Reagimet
- 6,068
Shiko @Exp, dihet që është një film, por në përgjithësi jemi mësuar që super heronjtë janë meshkuj dhe kur shijojmë ndonjë femër sesi na duket.
Por interesante duken edhe sugjerimet e tua.
Kur dalin këta filma unë jam disi kështu
Tani që një femër të bëjë çudira duke zhdëpur meshkujt mund të pranohet tek filmat me superheronj si wonderwoman, por jo tek filmat e zakonshëm aksioni. Hajde mo edhe një femër agjente mund të bëjë namin, por është dhe mënyra sesi bëhet se po trashemi fare
dmth një shembull i mirë është filmi Nikita. Por jo tani një copë femër anemike që i kap apo jo 49kilogram me gjithë rroba, haet dhëmbë për dhëmbë dhe i rreh burrat e botës sikur të jenë thasë me patate dhe t'i bëjë kallame e tju bëjë supleksin. Po nejse thuaj, kemi nevojë dhe për përralla, nëse tregohen bukur.
Ky filmi i fundit që të thashë më si sipër, është interesant, një profesor në orën e filozofisë, orën e parë të mësimit i vë studentët të fimosin se zoti ka vdekur që të mos merren me atë çështje. Një studetn kristian nuk pranon dhe i reziston profesorit, ata më pas bëjnë një tip gare kush fiton debatin
por nëse studenti humb debatin, do marrë notë të keqe dhe do humbasë bursën. Ai nuk pranon ta lërë këtë mësim as të firmosë dhe debati fillon.
_________
meqe ra llafi supleksi është kjo