Kjo temë është e dedikuar vetëm për ngjarjet të veçantë që kanë ndodhur në vitin 2023.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Është për të ardhur keq. Ky është një plan që po e trasmentoin pothuajse të gjitha kanalet në europë dhe ballkan.Mjerë këta
Over 1,500 dead after powerful 7.8 quake knocks down buildings in Turkey, Syria
A 7.8 magnitude earthquake shocked southeast Turkey early Monday and was felt in several provinces and elsewhere in the Middle East.nypost.com
Mjerisht për tërmetet nuk mund të jepet asnjë paralajmërim. Kam lexuar shumë dhe kam parë shumë dokumentarë. Me sa informacione di, institucionet kopetente mund të informohen vetëm 8 minuta para tërmetit. Është interesante por kjo është edhe koha që drita e diellit do të vij në tok.rest in peace .
nuk kishte ndonje paralajmerim per kte ngjarje? nese jo pak e cuditshme
Ky researcher e paska thene dicka qe para 3 diteve por sic ndodh gjithmone ne raste te tilla askush sja ve re deri sa ndodhin katastrofat.Mjerisht për tërmetet nuk mund të jepet asnjë paralajmërim. Kam lexuar shumë dhe kam parë shumë dokumentarë. Me sa informacione di, institucionet kopetente mund të informohen vetëm 8 minuta para tërmetit. Është interesante por kjo është edhe koha që drita e diellit do të vij në tok.
Nuk nuk i besoj zanonisht këto sepse akoma shkenca dhe teknologjia nuk e ka këtë mundësi por qënka i vërtetë ky parashikim, e ka thënë më datën 3 shkurtKy researcher e paska thene dicka qe para 3 diteve por sic ndodh gjithmone ne raste te tilla askush sja ve re deri sa ndodhin katastrofat.
Edhe unë jam plotësisht dakord me këtë. Nuk e njoh dhe nuk e di se në ç'baza e ka bërë këtë postim.Megjithatë nëse një parashikim i tillë jepet nëse nuk gjendet dot të paktën data, nuk ka ndonjë vlerë...
e ke fjalen per HAARP etc besojmegjithatë flitet se ka teknologji e cila mund të ndikojë tek dhe klima edhe tek tërmetet por për këtë ende nuk ka fakte bindëse
ja na e këndo pak se për çfarë bëhet fjalë.
Eshte nr i personave te derguar nga cdo shtet per te ndihmuar Turqineja na e këndo pak se për çfarë bëhet fjalë.
Po "parashikojnë" tërmete të tjera në Turqi
Seismologist warns of next massive earthquake
Turkish seismologist Dogan Perincek says the next magnitude-7 earthquake could soon occur near the port city of Canakkale on the Marmara Seawww.rt.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.