Çfarë shtrydhëse sygjeroni?

Julius

Ushtar me eksperiencë
Regjistruar
27 Shkurt 2018
Komente
271
Reagimet
274
I futa një lëng të shtrydhur vetë unë
Doli shumë i mirë
1 mollë
1 copë xhingerfil
2 portokalle
2 karrota
2 seleri
1 lugë kanellë
3 lugë mjaltë
1 gotë ujë
View attachment 2510
Cin cin!

Dua ti futem dhe une ketij sportit te shtrydhjes se fruta-perimeve.

Kush me sugjeron nje shtrydhese te mire?

Cin cin!

Dua ti futem dhe une ketij sportit te shtrydhjes se fruta-perimeve.

Kush me sugjeron nje shtrydhese te mire?
Po na trego çfarē opsione ke, që të japim ndonjë mendim...

Hamilton i mirë është, markë e dëgjuar

• Pëlqej
Reagimet: Zoe
Un vec shtrydhes limoni mbaj , kam pasur si kjo me para po e fala se me lodhte me shume se bente juice

Ma merr mendja karakteristikat kryesore duhet te jene,
- ca kapaciteti duhet te kete (sa litra?)
- ca fuqie duhet te kete? (Sa watt?)

• Pëlqej
Ma merr mendja karakteristikat kryesore duhet te jene,
- ca kapaciteti duhet te kete (sa litra?)
- ca fuqie duhet te kete? (Sa watt?)
1. Duhet të ketë sa më shumë watt sepse sa më i fuqishëm aq më mirë është; nuk sforcohet dhe nuk digjet. Nuk e imagjinon dot sesa fuqi duhet për të shtrydhur ato që duhen shtrydhur, se të gjitha bien në fund dhe i rezistojnë shtrydhjes; nëse rezistenca është më e madhe se fuqia rrotulluese mund të bllokojë thikat e blenderit dhe mund ta djegë.
Prandaj kur bën shtrydhje dhe ngec ndonjëherë duhet bërë shtypur butonin me kolpo që thikat të ripozicionohen dhe të ketë mundësi të rifillojnë lëvizjen dhe prerjen.

2. Sa më e thjeshtë aq më e mirë nuk ka nevojë të ketë me dhjetra programe. Psh disa aty që janë fancy-pancy nuk kanë vetëm thikat në fund por kanē një bosht me thika në mes, për mendimin tim ajo e vështirëson punën.

3. Madhësia e bollshme. Edhe kapaciteti duhet të paktën mesatar sepse duhet të kesh vend që ta mbushësh me gjërat që do shtrydhësh.

4. Unë preferoj që kana të jetë qelqi dhe jo plastike.

kto jane qe i bejne si pure , nuk i shtrydhin
me kto mund te besh smoothie ama
Mirë që na kujtoi kjo
Pra janë dy lloje blender dhe juicer

Shumica e njerzve kanë nevojē për blender ato janë më të përhapura edhe më të përdorura. Blenderi grin

Juicer e ndan më vete lëngun nga tuli, tuli del më vete si bërsi. Plus që janë më të shtrenjta se blender dhe nuk ke përdorim të saj në kuzhinë.

1. Duhet të ketë sa më shumë watt sepse sa më i fuqishëm aq më mirë është; nuk sforcohet dhe nuk digjet. Nuk e imagjinon dot sesa fuqi duhet për të shtrydhur ato që duhen shtrydhur, se të gjitha bien në fund dhe i rezistojnë shtrydhjes; nëse rezistenca është më e madhe se fuqia rrotulluese mund të bllokojë thikat e blenderit dhe mund ta djegë.
Prandaj kur bën shtrydhje dhe ngec ndonjëherë duhet bërë shtypur butonin me kolpo që thikat të ripozicionohen dhe të ketë mundësi të rifillojnë lëvizjen dhe prerjen.

2. Sa më e thjeshtë aq më e mirë nuk ka nevojë të ketë me dhjetra programe. Psh disa aty që janë fancy-pancy nuk kanë vetëm thikat në fund por kanē një bosht me thika në mes, për mendimin tim ajo e vështirëson punën.

3. Madhësia e bollshme. Edhe kapaciteti duhet të paktën mesatar sepse duhet të kesh vend që ta mbushësh me gjërat që do shtrydhësh.

si google je , info per gjithcka ;p

Nice.

Faleminderit per pergjigjen exp,
Po sa kapacitet duhet te kete, sa eshte ok?

No. Ka motra ime nje te tille. As humus nuk ben dot.

Po pra sepse humusi apo salcërat e tjera bëhen llapà në fund të kanës dhe prerësja nuk rrotullohet dot sepse nuk ka takàt, ngaqë nuk është vetëm mprehtësia e thikave që bën punë por forca e saj. Gjithashtu të hedhësh pak ujë gjatë grirjes është ide e mirë

Rregullimi fundit:
  • Pëlqej
Nga ato që pashë aty me çmim të arsyeshëm, me kanë qelqi, 1.5 litra, 1400w bën edhe smudhi
ka edhe vlerësime të mira nga populli është ky këtu

Back