- Regjistruar
- 12 Shkurt 2018
- Komente
- 13,174
- Reagimet
- 8,983
Unë e mbaj mend por nuk më kujtohet si luhej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Unë e mbaj mend por nuk më kujtohet si luhej
Thuaj alfabetin pa zë dhe dikush të thotë stop. Tek shkronja që ndalon duhet të gjesh nga një emër për çdo kategori. Mblidhen pikët dhe fiton kush ka gjetur më shumë.Unë e mbaj mend por nuk më kujtohet si luhej![]()
Mos është makinë apo maqinë
Në fakt gërma k kur pasohet nga gërma i është mund të bëhët q sepse në shumë raste është më e lehtë të shqiptohetBrezat e vjetër e thoshin maqinë, ka ca zona që akoma ashtu e thonë
brezat më të ri e thonë makinë sepse kanë frikë se mos keqkuptohen.
Ka shumë emra mbase do hapur një temë më vete për tëSi e quani ju ate protezën e misrit.![]()

@Exp mbas minutes 2 shife eshte canta jote!![]()
Sa të poshtër juAtë mendova edhe unë![]()

Nga maji deri në gusht ishte peridha e aranxhatave
View attachment 2747
Kujt I thoni arangjata?
ishte tip limonate ose më mirë portokallatë e cila u zhduk nga tregu shqiptar nga mesi i viteve 90
ndoshta ndonjë formulë italiane sepse edhe emri është italisht aranciata
asnjëri nuk e mban mend fiks se çfarë shije kishin
por meqënëse ishte e vetmja pije freskuese që ekzistonte dhe që shitej e ftohtë
nostalgjia i bën njerëzit të mendojnë se ishte gjëja më e mirë në botë
ka shumë gjasa të ishte si fanta që shitet sot
po nuk besoj se ka qenë më e mirë se kokakola apo fanta
nostalgjia i bën njerëzit të mendojnë ndryshe
Rrofsh Exp per cdo informacion te mesojm dicka per ne Shqiperi !
O Exp ke honger byrek me hithra?View attachment 2820
U hithra
Me vrap @Dr. Luka sille një torbë që ti mbledhim të gjitha se byrekun e hithra e bën @Zhan D’Ark![]()
Ate uje te ftohte te rrjedhshem po te kenaq ore.kur pinim ujë te rrjedha e përroit
View attachment 2817
Epo te njetin kuptim kan !Si ashtu si keshtu te njejtin funksion kryen!Brezat e vjetër e thoshin maqinë, ka ca zona që akoma ashtu e thonë
brezat më të ri e thonë makinë sepse kanë frikë se mos keqkuptohen.
jupi?Rrofsh Exp per cdo informacion te mesojm dicka per ne Shqiperi !
Si te ne ka pasur Jupi po se di nese ekziston akoma, vetem se shishet keshtu disi me duken!

Kemi nje kshu dhe i blerë para shumë viteve në Shqipëri . Mulliri kaffes !mullirin e kafesë e kishim por çe do se nuk kishte kafe
View attachment 2803
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.