Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Une jam komuniste praFilmat e vjetër përveç interpretimit të aktorëve janë kryesisht të mbushur me propagandë komuniste dhe mashtrime të atij lloji.
Eeee kur e pashe une nuk kishte dy racione sic thua Ti.Po fakti që ai e la vëllain e sëmurë pa bukë nuk të trishtoi
Baba thjesht po e edukon çunin, plus që ai nuk e la pa bukë sepse ai i kishte ngrënë dy racione madje i premtoi se do i jepte të nesërmen
Tē isha unë ja kisha dhënë dhe njëqë të mendohej mirë herës tjetër e të mos bënte prapësira.
Ska lidhje ajo që thashë unë me partitë që janë taniUne jam komuniste pra, e sa per mashtrus jane demokratet
![]()
Dmth ti akoma mbështjet fëmijën agresor, i cili jo vetëm ishte fajtor e në vend të ulte kokën e kishte zërin bilbil kërkonte akoma dhe nuk donte tja dinte për vëllaun.Eeee kur e pashe une nuk kishte dy racione sic thua Ti.
Une pashe vetem babin me buken dhe denimin e atij te denuarit!
Ma paske leshuar me hile filmin qe mos shof tamam sic duhet! A ti ti !
Këtë më duket se nga ne nuk e bënin me unaza por me kokrra misriAman Ti a e kishe tmë rrij shpirti rehat.Unë këtu e shof , as tani se kam sa e prapambetur jam.
Te ne kan luajt dhe me filxhana , ku ndër një kan mshef unazë. E kush e gjen fiton lojën. Por kan përmbysur shumë filxhan.
Mundet por kuptohet loja jonë më "In", ju me misër.Këtë më duket se nga ne nuk e bënin me unaza por me kokrra misri![]()
Unë fajsoj prindërit. Fëmijët s'din të logjikojnë dhe ta vuajnë momentin kur tjerti nuk është mirë, andaj puna më e veshtire është të edukosh fëmijën, por jo ta dënosh duke e privuar nga buka nuk është njerzore.Ska lidhje ajo që thashë unë me partitë që janë tanitë dyja partitë komuniste janë
Dmth ti akoma mbështjet fëmijën agresor, i cili jo vetëm ishte fajtor e në vend të ulte kokën e kishte zërin bilbil kërkonte akoma dhe nuk donte tja dinte për vëllaun.
Komunistët në fillim të pushkatojnë pastaj të kërkojnë prova
Janë mamatë që i llastojnë fëmijëtUnë fajsoj prindërit. Fëmijët s'din të logjikojnë dhe ta vuajnë momentin kur tjerti nuk është mirë, andaj puna më e veshtire është të edukosh fëmijën, por jo ta dënosh duke e privuar nga buka nuk është njerzore.
Moj thirri meniesduke e privuar nga buka nuk është njerzore.
Ore tja bëjë ashtu fëmiut tim do e boja të ecë me dy paterica!Moj thirri menies
Nuk ta la fëmiun njeri pa bukë. Ai u zhdëp së ngrëni. Të thashë do i jap nesër bukë lepurushi.
Po vazhdove kështu më duket se ke qejf të rrish edhe ti me një këmbë si lejleku![]()
Edhe i duan më shumë !Janë mamatë që i llastojnë fëmijët
Ti kështu!Ore tja bëjë ashtu fëmiut tim do e boja të ecë me dy paterica!
Unë se kam problem të qëndroj me një këmbë lejleku!![]()
Edhe baba ngaqë i do pranaj edheEdhe i duan më shumë !![]()
Në rregull do rrish te qoshja tjetër e dhomës me dy këmbë si zoguUnë se kam problem të qëndroj me një këmbë lejleku!![]()
E pse nuk rri dot me një këmbë? Arsyeja!Ti kështu!
Ti nuk rri dot me një këmbë![]()
I dhunshëm dhe Ti ! ☹Edhe baba ngaqë i do pranaj edhe
Ndryshte nuk e vinte ujin e zjarr![]()
Po nuk jam në 5 minuta para pushkatimit të qëndroj ashtu!Në rregull do rrish te qoshja tjetër e dhomës me dy këmbë si zogu![]()
po ne e thamë që unëI dhunshëm dhe Ti ! ☹
dnth unë qënkam ujk
duhet të japësh llogari për mosbindjePo nuk jam në 5 minuta para pushkatimit të qëndroj ashtu!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.