Vite të shkuara

Kur nënat shqiptare presin njerëz
nenat.webp

Kush ka luajtur me kripore
(as këto nuk i bëja dot :sad:)
kripore.webp

Po fakti që ai e la vëllain e sëmurë pa bukë nuk të trishtoi:(
Baba thjesht po e edukon çunin, plus që ai nuk e la pa bukë sepse ai i kishte ngrënë dy racione madje i premtoi se do i jepte të nesërmen:angryred:

Tē isha unë ja kisha dhënë dhe një:slap: që të mendohej mirë herës tjetër e të mos bënte prapësira.
Eeee kur e pashe une nuk kishte dy racione sic thua Ti.
Une pashe vetem babin me buken dhe denimin e atij te denuarit!
Ma paske leshuar me hile filmin qe mos shof tamam sic duhet! A ti ti !

Une jam komuniste pra 😉, e sa per mashtrus jane demokratet 😅
Ska lidhje ajo që thashë unë me partitë që janë tani :rolleyes: të dyja partitë komuniste janë
Eeee kur e pashe une nuk kishte dy racione sic thua Ti.
Une pashe vetem babin me buken dhe denimin e atij te denuarit!
Ma paske leshuar me hile filmin qe mos shof tamam sic duhet! A ti ti !
Dmth ti akoma mbështjet fëmijën agresor, i cili jo vetëm ishte fajtor e në vend të ulte kokën e kishte zërin bilbil kërkonte akoma dhe nuk donte tja dinte për vëllaun.

Komunistët në fillim të pushkatojnë pastaj të kërkojnë prova

Aman Ti a e kishe tmë rrij shpirti rehat. 😁Unë këtu e shof , as tani se kam sa e prapambetur jam. 😅
Te ne kan luajt dhe me filxhana , ku ndër një kan mshef unazë. E kush e gjen fiton lojën. Por kan përmbysur shumë filxhan.
Këtë më duket se nga ne nuk e bënin me unaza por me kokrra misri 😂

Ska lidhje ajo që thashë unë me partitë që janë tani :rolleyes: të dyja partitë komuniste janë

Dmth ti akoma mbështjet fëmijën agresor, i cili jo vetëm ishte fajtor e në vend të ulte kokën e kishte zërin bilbil kërkonte akoma dhe nuk donte tja dinte për vëllaun.

Komunistët në fillim të pushkatojnë pastaj të kërkojnë prova
Unë fajsoj prindërit. Fëmijët s'din të logjikojnë dhe ta vuajnë momentin kur tjerti nuk është mirë, andaj puna më e veshtire është të edukosh fëmijën, por jo ta dënosh duke e privuar nga buka nuk është njerzore.

• Haha
Reagimet: Exp
Unë fajsoj prindërit. Fëmijët s'din të logjikojnë dhe ta vuajnë momentin kur tjerti nuk është mirë, andaj puna më e veshtire është të edukosh fëmijën, por jo ta dënosh duke e privuar nga buka nuk është njerzore.
Janë mamatë që i llastojnë fëmijët

duke e privuar nga buka nuk është njerzore.
Moj thirri menies:facepalm:
Nuk ta la fëmiun njeri pa bukë. Ai u zhdëp së ngrëni. Të thashë do i jap nesër bukë lepurushi.

Po vazhdove kështu më duket se ke qejf të rrish edhe ti me një këmbë si lejleku😘

Moj thirri menies:facepalm:
Nuk ta la fëmiun njeri pa bukë. Ai u zhdëp së ngrëni. Të thashë do i jap nesër bukë lepurushi.

Po vazhdove kështu më duket se ke qejf të rrish edhe ti me një këmbë si lejleku😘
Ore tja bëjë ashtu fëmiut tim do e boja të ecë me dy paterica! 😅
Unë se kam problem të qëndroj me një këmbë lejleku! 😅

• Haha
Reagimet: Exp
Back