Zhan D’Ark
Ushtar i lartë
Eee dikur ujku hëngri kësulkuqen, tani në kohët moderne kësulkiqja han ujkun! Nejse kjo është temë tjetër po doja të të them se ujku nuk është më ajo figura që mban mend, Ti !po ne e thamë që unë
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Eee dikur ujku hëngri kësulkuqen, tani në kohët moderne kësulkiqja han ujkun! Nejse kjo është temë tjetër po doja të të them se ujku nuk është më ajo figura që mban mend, Ti !po ne e thamë që unë
![]()
Kërkon të pamundurën!duhet të japësh llogari për mosbindje![]()
E pse nuk rri dot me një këmbë? Arsyeja!![]()
Unë se kam problem të qëndroj me një këmbë lejleku!![]()
Do rri do rri pasi ti kollofis racionet e bukës për një javë, e të ngelsh pa bukë të bohesh sikur je nga Kalkuta!O
Më falni mua zonjë e nderuar.
qe thjesht një lapsus
Nuk e kisha parë tamam.
Shumë mirë atëherë,
do rrish me një këmbë një orë më shumë
![]()
ua sa inatçore që paske qënëDo rri do rri pasi ti kollofis racionet e bukës për një javë, e të ngelsh pa bukë të bohesh sikur je nga Kalkuta!![]()
Jo jo po mbrojta deri në fund djalin e dënuar nga prindërit, dhe mosdhënia e buke lepurushi.ua sa inatçore që paske qënë
epo mirë
ha ti ha, u pa puna ky qe fati ynë
jo nuk po mbon djalin por veprimin e gabuarJo jo po mbrojta deri në fund djalin e dënuar nga prindërit, dhe mosdhënia e buke lepurushi.![]()
Edhe ti sa I keq.jo nuk po mbon djalin por veprimin e gabuar
ai majmuni aty të rrijë me një këmbë derisa të kërkojë falje
Kësaj i thonë edhe Thark.
Ti mbase e di më mirë për sa kohë i linin në thark misratKësaj i thonë edhe Thark.
Sa të mbaronin ose duke ngrënë bagëtitë ose minjtëTi mbase e di më mirë për sa kohë i linin në thark misrat
sa tmira
Po kjo ç'tu kujtua
ajo qe më e miraPo kjo ç'tu kujtuae kisha harruar fare. Nga ne w bënim me kuti bike për këpucët
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.