Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sepse janë budallenj, në radhë të parë dhe harxhojnë kohën kotO @Shefi mua më vjen çudi si depërtojn këtu? Dhe arsyeja pse ?
Mirë bën @Dr. Luka se ndryshe Ti mbetesh tu shetit dhe nuk vjen me bo asnjë vizitë këtu. Ti do kur të vish çdo herë ta gjejsh sofrën e shtruar. E ska kshu!Sepse janë budallenj, në radhë të parë dhe harxhojnë kohën kot
Në radhë të dytë @Dr. Luka nuk e ka rritur nivelin e sigurisë për regjistrimet.
(Psh
1. Regjistrimi të bëhet me adresë elektronike të konfirmuar
2. Të mos lejohen më shumë 2-3 postime në ditë javën e parë
3. Të mos lejohen postimet e linqeve dhe imazheve javën e parë
4. Seksi i anëtarit të jetë i detyrueshëm)
Pra disa mënyra më shumë për të rritur sigurinë dhe për t'ua bërë më të bezdishme hapjen e shumë llogarive
Shefi të bëjë pazarEdhe Ti duhet bëjsh najherë pazar !![]()
Po @Shefi ne do bëjm listën e gjërave nevojshme e Ti do shkosh te tregu gjelbërt!Shefi të bëjë pazar
Shefi?!
![]()
Po këtë punën e seksit pe pate? Ti mendon se do deklarojnë të vërtetën?Sepse janë budallenj, në radhë të parë dhe harxhojnë kohën kot
Në radhë të dytë @Dr. Luka nuk e ka rritur nivelin e sigurisë për regjistrimet.
(Psh
1. Regjistrimi të bëhet me adresë elektronike të konfirmuar
2. Të mos lejohen më shumë 2-3 postime në ditë javën e parë
3. Të mos lejohen postimet e linqeve dhe imazheve javën e parë
4. Seksi i anëtarit të jetë i detyrueshëm)
Pra disa mënyra më shumë për të rritur sigurinë dhe për t'ua bërë më të bezdishme hapjen e shumë llogarive
Ajo është në përgjithësi për forumin, si në jetën reale është mirë të dish me kë fletPo këtë punën e seksit pe pate? Ti mendon se do deklarojnë të vërtetën?
Pastaj nga sa kam kuptuar këtë nuk jan bote por njerëz, dhe njeriut nuk ke çfarë t'i bësh, 99% të rasteve do e kaloi sigurinë.
Jo vetëm për Tomin por edhe për Xherrin
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.