Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Zhan D’Ark kjo goca konsiderohet Zhan D’Ark se edhe pse e vogël mbrojti motrën e saj
nga fëlliqësirat e ndyra e të zgjyra që po pushtojnë Evropën
Është me të vërtetë Frymëzim!
Jo jo, nuk e harroj unë, sepse ti ashtu e ke emrinO @Exp faleminderit po kshu pra rri mire se paskam dy sopata mos harro !![]()
Emrin 'artistik' pra sic e kemi zgjedhur vete, se pa na pyetur na kan vene emra edhe ma te bukur !Jo jo, nuk e harroj unë, sepse ti ashtu e ke emrin
Ti me siguri e ke emrinEmrin 'artistik' pra sic e kemi zgjedhur vete, se pa na pyetur na kan vene emra edhe ma te bukur !![]()
Une qesha se smora vesh cdo tme thuash !Ti me siguri e ke emrin
Zerdelí
Zerdelia është një lloj kajsie e verdhë pak më e vogël me aromë të mirë.Une qesha se smora vesh cdo tme thuash !
Po he kuptimin e kesaj Zerdes se te ne don te thote oriz me uje dhe sheqer, dmth jo tameloriz po zerde !![]()
Kajsi te dukem une ty, kaq emer te keq mendon se me kan vene po do e nxjerrja une brenda 24 h , po me identifikonin me kajsija!Zerdelia është një lloj kajsie e verdhë pak më e vogël me aromë të mirë.
Përdorej edhe si emër për femrat
E ke gabim kajsija është si pjeshka por më elegante,Kajsi te dukem une ty, kaq emer te keq mendon se me kan vene po do e nxjerrja une brenda 24 h , po me identifikonin me kajsija!![]()
Hurma jo po HUMA kam ndegjuar , e sa per Shega poo !E ke gabim kajsija është si pjeshka por më elegante,
ndërsa zerdelia është aq e mirë saqë ua vinin si emër gocave
se sa për atë muhabet emrat e frutave janë përdorur
-Po emrin Hurmá apo Shega e ke dëgjuar ti?
Po Thana dhe Xinxife dhe ndigjue ti?Hurma jo po HUMA kam ndegjuar , e sa per Shega poo !
THANA jo mer c'thu Ti skam ndegju, a Xinxifen e kom ndegju si Xife !Po Thana dhe Xinxife dhe ndigjue ti?
Ja këtu i kePo Lajthiza, Nerënxa dhe Qershiza?!
Këto sa për emra frutash
sepse po to fillojmë me emra kafshësh apo lulesh duhet me u hap temë më vete.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.