shkarkim

 1. Exp

  FIALUUR I VOGHEL SCCȣP E LTINISCT

  FIALUUR I VOGHEL SCCȣP E LTINISCT MLEƷUN PREI P. JAK JUNKUT T'SCOCNIIS JEԐU N'SCKODER T'SCCȣPNIIS 1985 Fjalor i vogël Shqip e Latinisht (italisht) mbledhun prej Jak Junkut t'shoqërisë Jezu N'Shkodër T'Shqipërisë 1895 Më ra në duar një tjetër fjalor i shekullit të 19-të Veçori ka përkthimi...
 2. Shefi

  Fjalori i gjuhës shqipe nga Konstandin Kristoforidhi

  Fjalori i Gjuhës Shqipe nga Konstandin Kristoforidhi Në Athinë Shtypur P. D. Sakerariu 1904 Babai i gjuhës shqipe Konstandin Kristoforidi, botoi në Athinë Fjalorin e Gjuhës Shqipe. Është një nga veprat më të mëdha të tij, e cila zgjati 20 vjet. Është botuar me alfabetin grek, dhe është me të...
 3. Exp

  Libra në anglishte

  Këtu do shtohen libra të ndryshëm në anglisht. Po e nisim me Plaku dhe Deti të Ernest Heminguej keni për shkarkim librin në formatin pdf si dhe leximin e librit nga videoja në youtube
Top