• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

studime

  1. Exp

    Materjale të ndyshme

    Common Lexic in Romanian and Albanian. - Dan Ungureanu Fjalor i zhargoneve dhe eufemizmave