Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Me Putinin ulesh për një kafe shoqërore, mbase edhe dipllomatike, si dihet mundet me bo ndonjë armëpushim madje edhe firmosjen e paqes!@Exp
Me Putinin veq po kam naj plan ti bej atentat .. E me Exp do pija kaffen dhe do ja nxija diten qe me nxori para syve kete gjenazen Putin![]()
Jo jo poqe nuk kam plan te pare zbrazjen e fishekzjarreve ne ballin e tij, ska kaffe.Me Putinin ulesh për një kafe shoqërore, mbase edhe dipllomatike, si dihet mundet me bo ndonjë armëpushim madje edhe firmosjen e paqes!
Lëre se shkoj unë për kafe ti qënke shumë luftëtare e papërmbajtur do na prishësh negociatatJo jo poqe nuk kam plan te pare zbrazjen e fishekzjarreve ne ballin e tij, ska kaffe.![]()
Me mire pije kaffe me diven e forumit se me ate ufo !Lëre se shkoj unë për kafe ti qënke shumë luftëtare e papërmbajtur do na prishësh negociatat
Ti sikur the për Ganiun.Me mire pije kaffe me diven e forumit se me ate ufo !![]()
Ganiun e ruaj per darke !Ti sikur the për Ganiun.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.