Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pika ku u shkon mendja lol
Ja të bjerë në ndonjë hundëlesh edhe e mendon mirë ai i bën më këto filma apo jo.Mua këtë tipa jo vetëm nuk më pëlqejnë, por i urrej. Nuk kanë asnjë lidhje me ato kamerat e fshehta gazmore.
Ka pas raste qe ka dalur dhe keq, mbaj mend shume vite me pare ne Rusi njeri ishte fut te koshi plehrave ne rruge e sa afrohej dikush i trembte ....ju afrua nje burre edhe nxorri pistoleten e gjujti , mbaroi shakaja aty ...Mua këtë tipa jo vetëm nuk më pëlqejnë, por i urrej. Nuk kanë asnjë lidhje me ato kamerat e fshehta gazmore.
Po e mbaj mend një video të tillë. Këto janë gjëra shumë të ekzagjeruara.Ka pas raste qe ka dalur dhe keq, mbaj mend shume vite me pare ne Rusi njeri ishte fut te koshi plehrave ne rruge e sa afrohej dikush i trembte ....ju afrua nje burre edhe nxorri pistoleten e gjujti , mbaroi shakaja aty ...
fafoKa pas raste qe ka dalur dhe keq, mbaj mend shume vite me pare ne Rusi njeri ishte fut te koshi plehrave ne rruge e sa afrohej dikush i trembte ....ju afrua nje burre edhe nxorri pistoleten e gjujti , mbaroi shakaja aty ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.