Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
hiqe maskën more majmun
Për atë muhabet edhe kultura jonë pagane ilire i ka patur këto, psh kështjella Rozafa nuk ka qënë thjesht mitologji. Edhe ne i bënim fli edhe njerëzit 2 mijë vite më parë përpara krishtërimit, ndoshta edhe pak më vonë, por historia e sipërpërmendur i ka a s'i ka 2qind vjet, madje nuk është çudi që të kenë ndodhur gjona të tilla edhe më vonë. God forbid, ndoshta edhe tani ndodh.gjithe kulturat kshu e kane prejardhjen por mos harrojme qe ka pasur dhe matriarkat
un sdo lejoja qe burri im i dashur te vritej nese vdes un lool
Po ka pockets ne planet ku ka prapambetje po te pakta kane mbetur ne krahasim me te pergjithshmen..duhet te jemi falenderues qe na esht dhene nje jete ne vende ku kemi ca te drejta., kur mendon si vuajne atje eshte heartbreaking.Për atë muhabet edhe kultura jonë pagane ilire i ka patur këto, psh kështjella Rozafa nuk ka qënë thjesht mitologji. Edhe ne i bënim fli edhe njerëzit 2 mijë vite më parë përpara krishtërimit, ndoshta edhe pak më vonë, por historia e sipërpërmendur i ka a s'i ka 2qind vjet, madje nuk është çudi që të kenë ndodhur gjona të tilla edhe më vonë. God forbid, ndoshta edhe tani ndodh.
falënderues kujt pra?Po ka pockets ne planet ku ka prapambetje po te pakta kane mbetur ne krahasim me te pergjithshmen..duhet te jemi falenderues qe na esht dhene nje jete ne vende ku kemi ca te drejta., kur mendon si vuajne atje eshte heartbreaking.
Rastesise apo fatit qe ske lind psh ne middle east atje do e kishe shum te veshtire survival...falënderues kujt pra?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.