Zoe
Ushtar elitar
- Regjistruar
- 29 Dhjetor 2022
- Komente
- 2,616
- Reagimet
- 1,695
Edhe qeveria shqiptare e urren popullin shqiptar
popullo i do lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Edhe qeveria shqiptare e urren popullin shqiptar
Interesting

E pashe ne 1.5 speed lolQënka e gjatë kjo. E pe gjë.
Nuk e di çfarë është më qesharake, fakti që diskutohet kjo gjë në kongresin amerikan apo që ka zgjatur mbi dy orë...
![]()
Unë them sesa herë qeveritë kanë probleme për të hequr vemendjen nxjerrin lloj lloj sajimesh, dhe përderisa po merren me këtë çështje skandaloze kushedi sesa keq janë punët në botën reale. Para ca muajsh qeveria meksikane nxorri edhe skeletet e jashtëtokësorëve. Ky qënka koordinim i axhendës globale njëlloj si koronavirusi, ka mundësi që dhe shtete të tjera ta mbajnë këtë isoE pashe ne 1.5 speed lol
Eshte interesant se qeveria mundohet me i mbajt fsheht , ndersa kta qe kane dale deshmitare aty jan njerez qe kan punu per ta e thon qe i kan pa kto fenomene por vete qeveria nuk i nxjer ne publik..tani si thu ti kta qe kan punu per ta genjejn?
Ke degjuar per ate rastin tic tac qe doli ca kohe me pare?

Nuk e di per ty po un per vete me pelqen ti ndjek po me shume anen shkencore me fakte jo vec pohime.Unë them sesa herë qeveritë kanë probleme për të hequr vemendjen nxjerrin lloj lloj sajimesh, dhe përderisa po merren me këtë çështje skandaloze kushedi sesa keq janë punët në botën reale. Para ca muajsh qeveria meksikane nxorri edhe skeletet e jashtëtokësorëve. Ky qënka koordinim i axhendës globale njëlloj si koronavirusi, ka mundësi që dhe shtete të tjera ta mbajnë këtë iso
![]()
kur je gomari i preferuar
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.