- Regjistruar
- 12 Shkurt 2018
- Komente
- 9,660
- Reagimet
- 6,517
Nga sa kam lexu ne medie shefo @Shefi , Parashqevia pas renies se komunizmes, shkoi ne Amerike, u martua me nje amerikan dhe beri me te nje djale.
Me pas u nda, humbi kujdestarine e djalit dhe kaloi ne depresion.
Thone qe kishte ngel fare rrugeve? (homeless), po me duket shume e veshtire ta pranoj dhe besoj...
Gjithsesi, dikush e zbuloi, beri nje video te shkurter me te dhe u perhap lajmi ne Shqiperi. Derisa nderhyri ky zoteria, Ilirjani.
ka pesuar goditje ne tru keshtu qe ka nevoje per ndihme mjekesore por askush se ka vrare mendjen per te .
ndersa per te bere thashetheme jan gati te gjithe.
Mesa pashë unë është është e vërtetë. Kaloi në depresion pasi u divorcua, humbi mbajtjen e çunit dhe me të vërtetë përfundoi rrugëve.
Në Amerikë nuk do shumë të përfundosh rrugëve (homeless) po dole nga shinat, plus që depresioni bëri të sajën
turpi që ke ngelur rrugëve është edhe më i madh dhe pastaj je në mëshirë të fatit. Ajo ka qënë atje fillikat e vetme pa njeri.
Një tjetër problematikë që del nga kjo është edhe preferenca e femrave shqiptare të martohen me të huajt.
Në fakt brezat e prindërve nga moshat mbi 50 vjeç i lart shpesh herë i shtyjnë fëmijët të martohen me të huajt.
Kjo pasqyrohet edhe tek personat VIP
çuditërisht si Parashqevi Simaku, Emina Çunmulaj dhe Rita Ora janë të martuar me persona me orgjinë çifute.
Dy gabime që bëri Parashqevia është vajta në Amerikë në ato vite pa mbështetje dhe martesa me njeriun e gabuar,