Do you lift, bro?

Gjithashtu e rendesishme per tu shtuar: kam prere fare alkolin. Vec birra pa alkool pi tek tuk gjate darkes.

Gjithashtu e rendesishme per tu shtuar: kam prere fare alkolin. Vec birra pa alkool pi tek tuk gjate darkes.
Ato i shtojnë kaloritë qyl fare. Kalori boshe. Të pish dy birra duhet të harxhosh një orë në palestër.

3.5kg në muaj është impresionuese
As une nuk e prisja. Po ma merr mendja qe nje pjese jane lengje qe kthehen nese konsumon perseri karbohidrate.

Keto se mban dot pa limit. Do e besh me intervale. Nje jave po, nje jave jo. Tani jam ne keto, deri ne fund te javes.

Pastaj, kilet e para humbasin lehte. Plateu, mbaj mend me ka ndodh te 86 kg, me pare. Te shofim kesaj rradhe.

Tjeter gje qe kam vene re:
- Eshte e vertete qe trupi ka memorie muskulare. Hera e pare ne palester eshte e rishtarit, me pas ia merr doren pernjehere.
- Eshte gjithashtu e vertete qe i rifiton pernjehere shpejt muskujt e humbur - realisht kane qene gjithnje aty, po ne gjume.
- Stervitja e kembeve per te humb peshe eshte shume e rendesishme. Edhe ecja.
- Kesaj rradhe me rigoroz kam qene me dieten sesa me stervitjen. Besoj ka funksionuar.

Ndoshta mënyra më komode për të humbur peshë është të luash tenis
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

86.1

Plateau? Mbase tani eshte momenti me i veshtire se jam "happy" - po akoma larg ideales.

Nese do i vendosja kriteret si arrita ketu, sipas rradhes se perparesise, do ishin

1. Dieta.
2. Ecja
3. Aktiviteti fizik gjate dites/stervitja.

Por edhe birrat pa alkohol i kanë rreth 80-100 kalori
Nëse do të pish diçka pi ujë të gazuar me pak lëng shege sa për pak shije dhe pak ngjyrë

84.9

Qe do te thote WTF is a plateau?

Nuk eshte se jam stermunduar shume, e vetmja gje konsistente ka qene dieta dhe aktiviteti fizik normal i perditshem. Jo palester, jo ecje te gjata. E megjithate ja ku jemi. Keto, is this you?

Me con dot tek 80-a thua?

Sa më shumë t'i afrohesh peshës tënde aq më e vështirë ka për t'u bërë.
80-ta është e kapshme por do më shumë shtrirje kohore, mos u fikso pas peshores
por më shumë merru me disiplinën e përdishtme.
You can only cheat three times a month. Nuk është e nevoshjme të bëhesh asket.
Një pije në muaj.
Një ëmbëlsirë në muaj.
Një junk food në muaj.
Mendo për 75kg! Ajo është idealja. Harroje 80-ën!

Ka shumë teorira sesi arrihen rezultate si për shtim në peshë, si për body building si për rënie në peshë.
Është e realizueshme, ka plot fakte për këto
Këto programe kryesisht janë ''privilegj'' i aktorëve që iu nevojitet një transformim i tillë
plus është fakti që kanë një trajner personal dhe ndoshta një shef kuzhine tek koka
e megjithatë ata duhet të çohen çdo ditë dhe të bëjnë gjënë e duhur
You cannot hire someone to do your own pushups - thonë.
Një nga transformimet më fenomenale ishte i Ethan Suple i cili humbi 90 kg
Dhe rifilloi jetën përsëri sepse u bë tjetër njeri

Ja një ide e mirë

Back