Luka
Ushtar i thjeshtë
por nuk mund te beni dote gje tani?Qënka bërë thotë. Vetë nuk u bë ajo! A more Shaqo Bregu, 20% më pak, KATASTROFË!. Po pse o zoti Shaqo pse? Nga të gjitha gërmat atë më të madhen gjete ti...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
por nuk mund te beni dote gje tani?Qënka bërë thotë. Vetë nuk u bë ajo! A more Shaqo Bregu, 20% më pak, KATASTROFË!. Po pse o zoti Shaqo pse? Nga të gjitha gërmat atë më të madhen gjete ti...![]()
Ça të bësh tani. Ta dija se kush e ka bërë këtë i kisha hedhur duart në fyt, e kisha zhdëpur farepor nuk mund te beni dote gje tani?
Do rregullohet edhe ajo puneÇa të bësh tani. Ta dija se kush e ka bërë këtë i kisha hedhur duart në fyt, e kisha zhdëpur fare, se na prishi vërtetë punë
. Vështirë është. Nuk jemi si faqja juaj me staf profesional
këta tanët e kanë mendjen për selfie
.
Po pra për në fund. Dhe në fund fare ngeli.Do jetë lënë për në fund ajo dhe është harruar. Kot nuk i thonë që i fundit o qesh o qan.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.