Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
yes ai eshteky është ai me krokodilin ë?
yes ai eshte
tani mu kujtua dhe crocodile dundy
Sa për Nikitën ky është seriali që ja vlen
haha vanilla = dmth family friendlyme thene te drejten sme ka terhequr
cik si teper vanilla
ndersa filmi i bere nga francezet me pelqen se tregon nje nikita te cmendur , me reale
Star wars nuk më kanë tërhequr çështë e vërteta, me ata tipa me kokë me cepa të stërgjatura dhe dismorfe gjysma-zhapik etj,Po ndonje episode te star wars ke pare? i jepnin atehere i shikoja me kuriozitet
Keto si kam pare do tja hedh nje sy njehere .gjithsesi kam parë Mandalorian dhe Orville i cili ka koncepte origjinale
Përgjithmonë Xhulia - Disperatamente Giulia (1989)
Asgjë nuk mbaj mend nga ky film
Epo mirë ja paskan bërë katranit që e vranë se i ndau gratë nga burrathap ekranin shif katanin , hap jorganin shif shejtanin
prandaj shohim filmat se realiteti nuk esht asnjehere aq i bukur sa ato.Epo mirë ja paskan bërë katranit që e vranë se i ndau gratë nga burrat
Ai është fantastik! Jeta është bukur, çka jo dhe aq keq, vetëm se të manipulon ca ndjenjat.Eshte fantastik sidomos te La vita e bella
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.