Zoe
Ushtar elitar
- Regjistruar
- 29 Dhjetor 2022
- Komente
- 2,161
- Reagimet
- 1,093
do ulet numri lindjeve ka filluar ky trend tashme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
do ulet numri lindjeve ka filluar ky trend tashme
that too por pershembull vendet skandinave nuk bejne shume femijeI think you missed the point, evropianëve iu thonë mos bëni fare të tjerëve iu thonë bëni shtatë.
the world or the people ?
Pe pse mo në këmbë do shkoi në koncerte ajo? Apo me biçikletë?!
Jo nuk ben mire ajo qe udheton , po me shume e ka nga injoranca ndaj ktyre fenomeneve .Sepse ndonjëherë bëjmë gabim dhe nuk e përkthejmë.
Thotë aty avjoni i saj reaktiv vetëm në një fluturim ndot ambjentin më shumë sesa makina jote gjatë gjithë jetës. Vjet ajo bëri mbi 200 fluturime dhe nuk kishte as koncerte.
Tani ajo mirë bën që fluturon madje i paskan ikur kot 150 ditë pa fluturime, njëlloj do bëja dhe unë në vend të saj problemi është të mos na shesë dëngla neve, jo ambjenti jo tërci jo vërci.
Nuk jam në kundërshtim me këtë, por gjithsesi as kjo nuk është shkaku për gjithë këto që ndodhin.E frikshme
It's not "Climate Change" causing catastrophic flooding, it's an environmentalist war on flood control doing the damage. - NewsBreak
The flooding currently besieging Vermont, especially the Montpelier area, has been caused by 8" of rain falling in a 24 hour period. This has resulted in a record crest on the Winooski River of nearly 21', exceeded only by the flood of 1927, before the dam system was built in 1930, bringing much...original.newsbreak.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.