Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po, pse ??Vërtet të pëlqen kjo???? ???
Asnjë fjalë nuk i kuptoj. Dëgjo dy këngët e para që ka fituar dhe bëji kontrastin. Kësaj ja dhanë për të larë ngjollën që u arrestua për drogë në itali, por jo se e meriton. Dhe me sa dëgjova në eurovizion shqipëria do konkurojë me këngë tjetër.Po, pse ??
LyricsAsnjë fjalë nuk i kuptoj. Dëgjo dy këngët e para që ka fituar dhe bëji kontrastin. Kësaj ja dhanë për të larë ngjollën që u arrestua për drogë në itali, por jo se e meriton. Dhe me sa dëgjova në eurovizion shqipëria do konkurojë me këngë tjetër.
Për atë jam i sigurt.po te jete per jetën personale i bie te mos dëgjomë asnjë por për kualitetin artistik është 1 ose ndër të parët.....
Po, pse ??
Kētu jam dakord me @Dr. LukaAsnjë fjalë nuk i kuptoj. Dëgjo dy këngët e para që ka fituar dhe bëji kontrastin. Kësaj ja dhanë për të larë ngjollën që u arrestua për drogë në itali, por jo se e meriton. Dhe me sa dëgjova në eurovizion shqipëria do konkurojë me këngë tjetër.
Normale qē këndon më mirëPër atë jam i sigurt.
Kurse kualiteti i kësaj ka qenë, tashmë edhe gjyshja ime këndon më bukur. Pastaj kritika ime vete për këtë këngë.
Kētu jam dakord me @Dr. Luka
1. por të mos kishte emrin nuk do e besoja se kjo ishte Elsa.
2. po të mos kishte fjalët nuk dukej se qe qe shqip
3. po të mos ishte tek tema e këngës nuk do e kisha kuptur që ishte këngë
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.