Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lere kohen te rrjedhe se nw fillim duken aq miq te mire sa rruges e humbin gjithe shkelqimin! ?ta nis un e para
po kam takuar
4 persona me te kater nuk flas me ?
do doja te takoja dhe nje por shohim
kam 3 vite gati forumeve dhe e verteta eshte qe kush te duket i mir ne fillim i till eshte por sesh se me dolen te kqinj thjesht sflasim me nga kohaLere kohen te rrjedhe se nw fillim duken aq miq te mire sa rruges e humbin gjithe shkelqimin! ?
Te them te drejten nuk kam takuar ne reale por qe me ka lene mbresa pozitive ne boten e shkrimit virtual! Kam deshire te njoh miq mikesha!kam 3 vite gati forumeve dhe e verteta eshte qe kush te duket i mir ne fillim i till eshte por sesh se me dolen te kqinj thjesht sflasim me nga koha
koha te largon
ti ke takuar njeri ? ?
Koha, largësia ndryshimet ne jetë janë disa nga gjërat që na ndajnë nga shoqëritë..kam 3 vite gati forumeve dhe e verteta eshte qe kush te duket i mir ne fillim i till eshte por sesh se me dolen te kqinj thjesht sflasim me nga koha
koha te largon
ti ke takuar njeri ? ?
Un skam shum kohe neper forume,1 vit kam ,dhe nuk kam takuar asnji!?ta nis un e para
po kam takuar
4 persona me te kater nuk flas me ?
do doja te takoja dhe nje por shohim
ci do amon ?Un skam shum kohe neper forume,1 vit kam ,dhe nuk kam takuar asnji!?
Është i njëjti person ????
Pikerisht??Është i njëjti person ????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.