Koronavirusi

A do e bëni vaksinën e koronavirusit?

• Jo, në asnjë mënyrë!

Votes: 4 36.4%
  • Po, patjetër.

Votes: 4 36.4%
  • Nuk e kam vendosur akoma.

Votes: 3 27.3%

• Total voters
    11
  • Poll closed .
@Dr. Luka te te bej gjilperen
Apo çka dorë të lehtë @Dr. Luka
është doktor jo për gjë

Vjet doli sheshit se edhe mjekësia edhe shkenca nuk janë më në kërkim të së vërtetës por është e kapur dhe ka axhendën e saj.
Kur dalin po ata mjekë dhe thonë kur bëjnë protest të bardhët kemi një evenimet superinfektues por kur bëjnë protesta të zinjtë nuk ka rrezik fare e kupton edhe bufi që këtu nuk kemi të bëjmë me mjekësi por me politikë.
Kur MJEKËSIA në SHBA thotë se racizmi është emergjencë shëndetësore e kuptojnë edhe pulat se mjekësia nuk është shkencë por politikë.
Kur vetë ata thonë se nga kovidi shumica e kanë 99.99% mundësinë e mbijetesës (ata mbi 70 vjeç 95%) ndërsa vaksina të mbron vetëm 91% por prapë duhet të mbash maskë por prapë edhe ata që janë të shëndetshëm duhet ta mbajnë maskën. Por gjithashtu duhet dozë përforcuese sepse e para nuk të mbron ça kuptimi ka. Imunitet më të mirë kanë ata që e kalojnë kovidin sesa ata që bëjnë vaksinë. Për këtë ka fakte. Ça thotë "mjekësia dhe shkenca" 2020 - 2021 edhe po e ke kalur bëje gjithsesi vaksinën. Po këta kanë ikur nga meseleja mo...
CDC-ja e Hamerikës në vend të merret me mjekësi merret me ndryshimin e fjalorit dhe përdorimin e termave marksistë ja e ke taze sot doli kjo

Këtu ku jam une momentalisht, vaksina eshte bere e detyrueshme pasi nuk do te lejohet te shkosh ne pune, lokale supermaket me pak fjale kudo.

E bukura eshte tek pjesa e vaksines sepse bera gjilperen e pare, kinezen sinovak ne shqiperi dhe nuk arrita te beja te dyten e erdha ketej, kur brenda nje jave me kapi covid 1 jave vertet keq..

Tani shyqyr Zotit, jemi mire po une e shoh grip te zakonshem dhe perderisa kemi klime te ndryshme ne stine te ndryshme ky lloj gripi nuk shmanget..

Këtu ku jam une momentalisht, vaksina eshte bere e detyrueshme pasi nuk do te lejohet te shkosh ne pune, lokale supermaket me pak fjale kudo.

E bukura eshte tek pjesa e vaksines sepse bera gjilperen e pare, kinezen sinovak ne shqiperi dhe nuk arrita te beja te dyten e erdha ketej, kur brenda nje jave me kapi covid 1 jave vertet keq..

Tani shyqyr Zotit, jemi mire po une e shoh grip te zakonshem dhe perderisa kemi klime te ndryshme ne stine te ndryshme ky lloj gripi nuk shmanget..
Mirë që e paske kaluar po komplikime.

ore edhe gripi i zakonshëm kur të kap të bën të mos e duash veten jo kovidi që është grip i fuqishëm...
tani e mblodhe mendjen e fitove imunitetin natyral, të shkuara
mesa duket ajo vaksinë gjytyryme nuk mjaftoi ta pengonte virusin...

nesje ky muhabet nuk mbaron me kaq
Izraeli tani ata që kanë bërë dy doza nuk i konsideron më si të vaksinuar
:omg:
:lol:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ne Izrael ata që kanë bërë vaksinën kanë 27herë më shumë mundësi të infektohen nga kovidi
sesa nga ata me imunitet natyral

Njerëzit duhet të bëjnë testin e imunitetit përpara se të vaksinohen

Putini ndalon vaksinimin me detyrim, ndalon dhe pushimin nga puna për mosvaksinim

60% e studentëve nuk dëshirojnë ta bëjnë vaskinën

Vini Re! Vini re!

Për të gjithë ata që iu intereson të vaksionuar apo jo
aktualisht ata që i zë kovidi mënyra më e mirë për ta luftuar
aktualisht janë këto ilaçe të përdorura i pari antibiotik dhe i dytë antiparazit
Prednizon
dhe
Ivermektin
nuk e di se ku dhe qysh mund të gjenden
por kanë patur rezultate shumë të mira.

Akoma dhe Xho Rogan kur u sëmur me kovid ditët e fundit
midis ilaçeve të përdori kishte Prednizon dhe Ivermektin
brenda tre ditësh u shërua (kjo video kapi mbi 6 milionë shikime)

Rregullimi fundit:
Mendohet se vaksinat jo vetëm që nuk të mbrojnë por të ulin imunitetin
Izraeli, shteti më i vaksinuar në botë por bëhet gati për dozën e katërt të vaksinës

Danimarka i ke hequr fare kufizimet për gripin e kovidit

Suedia i ndalon fluturimet me Izraelin që ka shtim të madh të rasteve

Ivermektin, ilaçi që ndihmon me kovidin​

Po nuk u çua gjithë Italia dhe Gjermania nuk kemi gjë në vijë

Qendra e Kontrollit të Sëmundjeve në Amerikë ndryshon përkufizimin e termit VAKSINIM
Pra më parë vaksina të jepte IMUNITET kurse tani të jep MBROJTE
dmth imunitet do të thotë që je i paprekshëm
ndërsa mbojte është tafti-bafti akoma edhe 1% mund të konsiderohet mbrojtje

-Shkenca ka vdekur është pushtuar nga radikalizimi i majtë, socializmi me marshin e gjashtë-

E-o09owXsAIKQOz.jpg

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2023
12,716
1,318
Çuçuritje 2022
5,872
267
Çuçuritje 2021
17,978
688
Çuçuritje 2020