Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
E kush iu tha këtyre se duhet të përdorin maskë të përdorur?
E kush iu tha këtyre se duhet të përdorin maskë të përdorur?
Po vini tek fjalët e mija tani. Unë e kam thënë nga fillimi se nëse duan të na infektojnë ndonjë gjë ka plotë mënyra për ta bërë këtë pa bërë ndonjë bujë. Por jo ju. Hë mo tani. Pse besoni?Kanë filluar studimet që vaksinën mRNA për koronavirusin apo të tjera të na e japin direkt nëpërmjet perimeve të modifikuara gjenetikisht; dhe bëhet fjalë për lakrën dhe spinaqin.
Po të bësojmë. Diçka më kujtohet. Por ti gjeje ku e ke thënë edhe citoje që ta kemi të dokumentuar.Po vini tek fjalët e mija tani. Unë e kam thënë nga fillimi se nëse duan të na infektojnë ndonjë gjë ka plotë mënyra për ta bërë këtë pa bërë ndonjë bujë. Por jo ju. Hë mo tani. Pse besoni?
Për ta dokumentuar nuk mund ta gjej dot. Por gjithsesi do e kem parasysh nëse e gjej.Po të bësojmë. Diçka më kujtohet. Por ti gjeje ku e ke thënë edhe citoje që ta kemi të dokumentuar.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.