Zhan D’Ark
Ushtar i lartë
- Regjistruar
- 17 Dhjetor 2023
- Komente
- 1,171
- Reagimet
- 1,024
Eh ..! Ketu ke te drejte andaj pakez do zbrapsem!Asaj nuk i dihet, në llamba magjike bën çudira në duart e duhura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Eh ..! Ketu ke te drejte andaj pakez do zbrapsem!Asaj nuk i dihet, në llamba magjike bën çudira në duart e duhura
Une çdo gje qe planifikoj deri ne damarin e fundit shkatrrohet. Mire qe paske kaq shume fat! Epo jeta eshte e padrejte!Unë zakonisht ëndrrat që t'i realizoj i planifikoj dhe pastaj caaaak i bëj
Duhet gjetur shkaku i kësajUne çdo gje qe planifikoj deri ne damarin e fundit shkatrrohet.
Por ke të drejtëMire qe paske kaq shume fat! Epo jeta eshte e padrejte!
Nuk planifikoj asgje. Si te vije te urdheroje!Duhet gjetur shkaku i kësaj
Por ke të drejtë
Në jetë duhet fat
Jeta është e padrejtë
Fati është një nga gjërat më interesante në jetë. Nuk mund ta vërtetosh ekzistencën e tij, por as nuk mund ta mohosh dot. Është diçka e pashpjegueshme ndonjëherë "mistike". dhe nuk mund të hash inat me të.E konsideron veten me fat o @Exp
Dmth që duhet patur guxim dhe fati duhet kërkuar.Audaces fortuna iuvat.
Fati ndihmon guximtarët.
Gezohem qe je me fat dhe uroj qe cdo here te te buzeqesh por ai fati i mire!Fati është një nga gjërat më interesante në jetë. Nuk mund ta vërtetosh ekzistencën e tij, por as nuk mund ta mohosh dot. Është diçka e pashpjegueshme ndonjëherë "mistike". dhe nuk mund të hash inat me të.
● Dikush kishte thënë se sa më shumë përpiqej dhe punonte "aq më me fat bëhej".
● Dikur kisha dëgjuar një shprehje interesante (When you're ready, get ready)
Kur të jesh i përgatitur bëhu gati.
Pra shpesh herë "jemi pa fat" sepse kur na vjen fati në derë nuk jemi gati ta kapim....
● Romakët kishin një shprehje të bukur
Dmth që duhet patur guxim dhe fati duhet kërkuar.
(Shpehje të tjera latinisht gjen këtu)
Shprehje latinisht - Shqipopédia
Vincit qui se vincit.Fiton ai që zotëron veten e tij. Dum vivimus vivamus.Sa të jetojmë, le të jetojmë. Cui bono?Kush përfiton? Cogito ergo sum.Mendoj, pra ekzistoj. Ubi bene, ibi patria.Ku ndihesh mirë është atdheu yt. Bis vivit qui bene vivit.Dy herë jeton ai që jeton mirë. Dum spiro spero.Sa...shqipopedia.org
● Për mua fati ka të bëjë edhe me mirënjohjen, nëse je mirënjohës në jetë për privilegjin që ekziston në këtë botë, për bekimet dhe të mirat (edhe problemet) që ke dhe mundësinë që të jepet të rifillosh në ditën e nesërme. Sepse 20% është çfarē ndodh dhe 80% sesi reagon. Shumica e njerëzve vuajmë më shumē në mendjen tonë sesa në realitet.
I rashë pak gjatë por PO besoj se jam me fat.
Marrim edhe shefin
Jo jo shefi eshte zone e minuar! Plas naj bombe ngelim shehid anej! Ma mire nuķ rrezikojm fare!Marrim edhe shefin
E korruptojmë të të ndrrojë nj grad nj gjo.
Megjithëse nuk e kuptoj se çfarë do të thotë shehid jam dakordJo jo shefi eshte zone e minuar! Plas naj bombe ngelim shehid anej! Ma mire nuķ rrezikojm fare!
Dëshmor !Megjithëse nuk e kuptoj se çfarë do të thotë shehid jam dakord
Merrmëni por për korrupsionMarrim edhe shefin
E korruptojmë të të ndrrojë nj grad nj gjo.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.