Zoe
Ushtar elitar
- Regjistruar
- 29 Dhjetor 2022
- Komente
- 2,579
- Reagimet
- 1,631
jam dakorthë mo mos bëni kështu. E lezetshme është.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jam dakorthë mo mos bëni kështu. E lezetshme është.
Rolet duhet të përshtaten sipas tipareve të aktorit/res nêse ajo do luante Hirushen do ishte më e pranueshmehë mo mos bëni kështu. E lezetshme është.
Nga kinematografia, posi... Ajo e vjetra madje, e mira, gjenialia.
I madherishmi Raj Kapoor me skenen legjendare dhe kengen epike Mera Juta hai Japani.
Qe ta kujtojne te vjetrit dhe ta mesojne te rinjte...
Sado qe exp nuk do ta pranoje, Raxh Kapuri ka qene idhulli i shume shqiptareve te margjinalizuar, para viteve 90'.mera xhuta e xhapani
xhaketen e kam na japonia .. e kshu me radh lol
ke filluar te behesh shume i lazdruar ;pFatkeqësisht ashtu ka qënë.
Shqipëria e mjeruar nga mesi i viteve 40
pas pushtimit nga komunistët
U bo Shqipëria e Mjeruar dhe e Mallkuar
Normalisht që shqiptari i varfëruar do e gjente veten të përfaqësuar nga Raxhkapuri, sidomos
dy brezat më kryesorë në Shqipëri
Të lindurit në vitet 40 e 50
& të lindurit në vitet 60 e 70
Edhe për emrin ke të drejtë, por termin shqiptarë të margjinalizuar nuk e pranoj, është term markisto-zoro-wokoist
Sepse emri ka qënë i përhapur kryesisht tek jévgjit dhe arixhinjtë që nuk janë shqiptarë. Edhe shqiptarët që e kanë përdorur atë emër, nuk mund të quhen të magjinalizuar vetëm e vetëm se janë koktrashë. (Më dhe një ide teme për emrat)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.