Bëj një foto më të qartë këtyre në foton e mëposhtme. View attachment 2425
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bëj një foto më të qartë këtyre në foton e mëposhtme. View attachment 2425
HelloPasi e ndez provo të shtypësh vazhdimisht butonin e rrethuar në foton e mëposhtme. Por lidh edhe usb me Windows View attachment 2427
Pasi e ndez provo të shtypësh vazhdimisht butonin e rrethuar në foton e mëposhtme. Por lidh edhe usb me Windows View attachment 2427
HiPasi e ndez provo të shtypësh vazhdimisht butonin e rrethuar në foton e mëposhtme. Por lidh edhe usb me Windows View attachment 2427
nuk e di ne nje kompjuter e kam pas veq ssd ja kum vendos edhe shtypa tastin f12 hyri ne bios dhe e bera legacy usb e qita te paren me konfiguru dhe e bera format pa problem me windows 7 ja kum qit ajo pc ka qen eshte shum e thjesht kur ta meson proceduren por kjo ssd e laptopit eshte djeg jam i sigurt e para ssd esht djeg 100%Problemi është se ti nuk po gjen dot se si të futesh në menun që fillon nisja nga usb.
nese e para ssd tu digjet ose u prish edhe tjeter ssd me ble te re nuk i ban asnje nuk bejn ble sa te duash vetem te paren duhet me rregullu tani te tjerat funksionojn me tha nje shok eshte interesant.Problemi është se ti nuk po gjen dot se si të futesh në menun që fillon nisja nga usb.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.