Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Flm po tani meritoj disa " Like "te fitoj trofeun e radhes.Përshëndetje anëtares elitare më të re!
![]()
Nuk të beson njeri tani ojo jo nuk jam luaneshe jam e urte mi![]()
A thu?Nuk të beson njeri tani o![]()
Pse jo, me këtë ritëm që e ke marrë ti brenda vitit bëhesh ushtare legjendare dhe pastaj fillon rangun e kalorsëveA thu?
Epo kam hy ne peshat e rënda , merre me mend kur të bohem kalorës legjendar.!![]()
Po! Por vetëm sbohet gjë !Pse jo, me këtë ritëm që e ke marrë ti brenda vitit bëhesh ushtare legjendare dhe pastaj fillon rangun e kalorsëve
@Zoe vjen tregon kohen dhe ik njesoj si Gani Gerguri !
Dmth i bie:@Zoe vjen tregon kohen dhe ik njesoj si Gani Gerguri !@Dr. Luka xhelozon se ja kaloj me Like qe mezi I kam grumbullu,
Ti I ngjan ati te pasurit qe nuk beson te varferin se e ke mbush hambarim me Like.
@Julius aq dorshtenguar eshte sa nje Like ska bo.
@Shefi vje na shell lloj lloj rakish dhe zhduket sa I la dhe bletët pa fare kujdes.
Nje antar @niki frike ka tag ta besh jo te bej allash veresh. Hë tani e shef njerez te veshtire jeni !
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.