Rreth forumit të përbashkuar...

Zaku

Ushtar fillestar
Regjistruar
22 Janar 2020
Komente
3
Reagimet
3
Jam rregjistruar vetem per te cituar avokatin e nderuar.

Mos te vij keq hic per as gje, une nje link e vej per nje produkt, per nje profesor, shkenctar, gazetar, tv, etj, por qe te pranoj lajme qe i kan vjedh apo i krijojn me vjedh nuk do te ndolle. E mos u bo sh merak se jam avokat jam marr me copyright qe prollon interneti, Do e prisja me knaqsi nje produkt prolluar nga ty psh do i veja copyright link e cdo gje po ta vjedhesh e tvish te thush ket e bona un kurre.

- Avokat me diplome dhurate nga Lefter Koka :cwl:

Dil dil ne origjine se ta tregoj une, Lefteri ...

Rregulli fundit nga moderatorët:
E pra mendoi mire ofendimet se kush e merito e merito, apo tja thoja tpyste "gocen e babit" me demek nga kina nuk o ofendim lol

E pra mendoi mire ofendimet se kush e merito e merito, apo tja thoja tpyste "gocen e babit" me demek nga kina nuk o ofendim lol
o @WxP me vjen keq nëse je vërtet avokat të biesh në nivele kaq të ultë. Jo vetëm që personi nuk të shau si bëre ti, por ta zëmë që edhe të shau, ose ofendimi paska qenë po njësoj aq i rendë, niveli i edukimit që ka një avokat nuk ja lejon asnjëherë vetes të ofendoj në të tillë nivel kaq të ultë.
Nëse jam gabim më korrigjo.

• Haha
Reagimet: WxP
Doktorr, e kam par at mesazhin tend, serjozisht, nuk vij tbej as av ( ruaj dhe e bej atje ku duhet ) as te tregoj nivel as te bej bukurshkrim. Ket ta sig qe se bej as ne forumin tim, perpiqem te jap mendimin tim real dhe nese e kom bo i gjo e pranoj, sa me shpejt me qarte, pasi nuk kam kohe te ndjek nivele e bukurshkrime ne internet. Me pelq thjeshtesia dhe shpejtesia, por jo gjithmon eshte e mire... po kshu jom. Dhe kush me ka ron nqaf sja kom lon mongut as kom per tja lon !

Doktorr, e kam par at mesazhin tend, serjozisht, nuk vij tbej as av ( ruaj dhe e bej atje ku duhet ) as te tregoj nivel as te bej bukurshkrim. Ket ta sig qe se bej as ne forumin tim, perpiqem te jap mendimin tim real dhe nese e kom bo i gjo e pranoj, sa me shpejt me qarte, pasi nuk kam kohe te ndjek nivele e bukurshkrime ne internet. Me pelq thjeshtesia dhe shpejtesia, por jo gjithmon eshte e mire... po kshu jom. Dhe kush me ka ron nqaf sja kom lon mongut as kom per tja lon !
Nuk të kuptova. A mund të jesh pak më i qartë?

• Haha
Reagimet: WxP
U mundova ta sjell nga larg mhb... thash mos je i kapshem :p

Po shkurt qart e pa gabime, nen kupton qe dhe ti sje askushi qe mtrego nivelin ku dhe si duhet lundroj.

Te pershendes doktorr nuk do te me lexosh me.

U mundova ta sjell nga larg mhb... thash mos je i kapshem :p

Po shkurt qart e pa gabime, nen kupton qe dhe ti sje askushi qe mtrego nivelin ku dhe si duhet lundroj.

Te pershendes doktorr nuk do te me lexosh me.

pikerisht, kllounat e kane vendin ne cirk e jo ne zyre..

Nuk e di si te kan shkuar gjërat ty avokat i nderuar që mbron prollime me copyright.
Por shoh që niveli yt i të shkruarit dhe të diskutuarit është njësoj me zagarët e Lefter kokës apo zagarët që u shkojnë partive nga mbrapa.

E di që të vjen inat që ske nivel në asgjë dhe ske për të pasur kurrë sepse je i pa zhvilluar nga pjesa e edukatës sepse orët e mësimit i ke pas lënë për të vjedh bakër e alumin.
Shko atje i nderuar, shko se atje ti je zot, je avokat, je president vetëm si Lefter koka nuk mund te bëhësh hahahaha.

WxP, më thanë që më kishe ofenduar por prap unë nuk mërzitem me ty dhe as nuk të ofendoj.
E di që habitesh përse nuk e bëj por ja se po ta them unë.
e para është sepse nuk kam edukatën tënde prej lapanjozi (në internet se në realitet je akoma më lapanjoz).
e dyta përse duhet të të ofendoj kur aktualisht po e bëj drejte per drejte? huahuahuahua!

Back