Në këtë temë mund të postoni gjëra interesante që mund të jenë vërtetë të pabesueshme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Se e vërtetë është videoja e mëposhtme?
![]()
4,9 mln shikime · 73 mijë reagime | How to grow apple with orange fruit using aloe vera to make a lot of fruits | Tree Garden
How to grow apple with orange fruit using aloe vera to make a lot of fruitswww.facebook.com

1000% fallco, ashtu është bishti i mollës apo i mandarisës.Se e vërtetë është videoja e mëposhtme?

Nuk arrij të kuptoj se pse gjithë këta njerëz nuk e vrasin mendjen fare, por i japin pëlqime duke e falenderuar dhe shpërndarë!1000% fallco, ashtu është bishti i mollës apo i mandarisës.
pastaj pse nuk i tregon ajo zonja kur kokrrat e mollës dhe mandarinës janë të vogla?
ah po sepse në supermarket frutat shiten të mëdha
![]()
runa zot ? ske ndonje mendim me pak te rezikshme me shum toksor ?Po kjo?
Më pëlqen si ide, por a mund të realizohet?
Hyr në Facebook
Hyr në Facebook që të fillosh të shpërndash dhe të lidhesh me shokët e tu, familjen dhe njerëzit që njeh.www.facebook.com
Me shpejtsin e drites Jo amaPo ne në kohë udhëtojmë
Udhëtojmë bashkë me të
Po kjo është e mundur?
Sepse më duket sikur dëgjoj më shumë se një organ instrumental.Po mo, pse jo
po janë katër veta që po luajnëSepse më duket sikur dëgjoj më shumë se një organ instrumental.
Vetëm njëLexova diku se kemi 1 kopje identike si veten,në një univers paralel.....
Këtë e kam lexuar edhe unë, por në atë kohë shkruhej se kishim një, tani qënkan shtuarVetëm një
unë lexova se kemi të paktën 6 sozi në tokë
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.