Zoe
Ushtar elitar
- Regjistruar
- 29 Dhjetor 2022
- Komente
- 2,275
- Reagimet
- 1,251
lere se e kuptovaUnë ta them por pastaj do fillosh ti, ma bën për inat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
lere se e kuptovaUnë ta them por pastaj do fillosh ti, ma bën për inat
Ndoshta. por jo tamam.lere se e kuptova
Interesante është fakti se si macet edhe qentë nuk iu mërzitet të hanë të njëjtin ushqim përditë vit pas viti pa humbur oreksin dhe entuziazmin.Ndoshta. por jo tamam.
Është një mesele që thuhej më parë për dy të burgosur të cilëve iu ishte dhënë mundësia të zgjidhnin një ushqim që do e hanin për gjithë jetën.
Njëri zgjodhi x ushqim (nuk e mbaj mend çfarë) por çfarëdo që të ketë qenë pas një farë kohe nuk e ha dot se të mërzitet.
Tjetri zgjodhi të hante kokë-viçi/qengji. Ai e parashikoi këtë dhe i kombinonte dhe një ditë hante vetëm gjuhën, ditën tjetër hante vetëm qafën, atë tjetrën faqet, ditën tjetër trurin dhe më pas sytë. Këto janë mishra të ndyshëm me shije të ndryshme
se nuk jan shume koshiente vec hajne te mbijetojn neve njerezve na duhet pak shije tna shijojeInteresante është fakti se si macet edhe qentë nuk iu mërzitet të hanë të njëjtin ushqim përditë vit pas viti pa humbur oreksin dhe entuziazmin.
Më pëlqen ky arsyetim, sa shumë bela na vijnë nga truri nese nuk jan shume koshiente vec hajne te mbijetojn neve njerezve na duhet pak shije tna shijoje
a mendoni se duhen ndaluar ulëritjet në publk?
unë mendoj se po, sepse është prishje e qetësisë publike
varet VARET gjithmonë varetpo tani varet ca ka qene duke bere kur bertiti
Ka vajtur me pushimeku eshte pyetja ?
beje ti pra pse prish temenKa vajtur me pushime
Vetëm në ëndër.tani eshte nat
beni palester ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.