• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Tiktok - platorma më e re

Exp

Administrator
#1
Ndërsa Facebook dhe Twitter gjithnjë e më shumë iu bie popullariteti, një platformë e re është shfaqur.
Gjenerata X që quhen pak a shumë të rinjtë nga 20 vjeç e poshtë, nuk i frekuentojnë më rrjetet sociale të vjetra.
Tiktok është një platformë e krijuar ndryshe, ku përdoruesit krijojnë video të shkurtra humoristike,
me bërë sikur këndojnë ndonjë, apo duke kërcyer ndonjë pjesë muzikore.
Në një shikim të parë duket si diçka pa kuptim apo budallëk. Megjithatë bëhet fjalë për adoleshetë që përpiqen
të krijojnë diçka. Madje ka edhe shumë të rinj shqiptarë. Deri tani ka mbi 100.000.000 instalime.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Ndërsa Facebook dhe Twitter gjithnjë e më shumë iu bie popullariteti, një platformë e re është shfaqur.
Gjenerata X që quhen pak a shumë të rinjtë nga 20 vjeç e poshtë, nuk i frekuentojnë më rrjetet sociale të vjetra.
Tiktok është një platformë e krijuar ndryshe, ku përdoruesit krijojnë video të shkurtra humoristike,
me bërë sikur këndojnë ndonjë, apo duke kërcyer ndonjë pjesë muzikore.
Në një shikim të parë duket si diçka pa kuptim apo budallëk. Megjithatë bëhet fjalë për adoleshetë që përpiqen
të krijojnë diçka. Madje ka edhe shumë të rinj shqiptarë. Deri tani ka mbi 100.000.000 instalime.
Interesante :hmm:
Do provuar njëherë.
 

Exp

Administrator
#4
Eu, e çinstalova fare unë. Nëse nuk e përdor platformën të krijosh, më mirë të mos e përdorësh fare se është humbje kohe.