Vite të shkuara

Çka është kjo gjë o njeri !
Për çfar është përdor !
Unë ju dija juve për gjynah 😅 , ju dolët të përparuar ça sdini e ça skeni pas ! 😁
Ky është hekur për të hekurosur rrobat. Pjesa e sipërme atje ku është doreza ngrihet dhe e mbush me kongjij. Kjo është përdor për shekuj me radhë derisa elektriciteti u shpik dhe u përhap në masë dhe më pas doli hekuri elektrik

Qfar âsht gaca
Si ta spjegoj tani këtë. Çmu desh ta shkruaj ! 😅 E kam me të dëgjuar se kam parë si duket.
Por e di se fenerët ishin një kohe pas gacës.
Kohën e gjysheve tona ska patur energji elektrike as fener as qirinj. Kan siguruar gacë për ta ndezur e për të ndriquar.

Si ta spjegoj tani këtë. Çmu desh ta shkruaj ! 😅 E kam me të dëgjuar se kam parë si duket.
Por e di se fenerët ishin një kohe pas gacës.
Kohën e gjysheve tona ska patur energji elektrike as fener as qirinj. Kan siguruar gacë për ta ndezur e për të ndriquar.
Ka mundësi të jetë eshka

Ky është hekur për të hekurosur rrobat. Pjesa e sipërme atje ku është doreza ngrihet dhe e mbush me kongjij. Kjo është përdor për shekuj me radhë derisa elektriciteti u shpik dhe u përhap në masë dhe më pas doli hekuri elektrik
Qyqa mi none sonte do marr infarkt nga inati.😁 Në atë kohë para 500 vjetësh te ne i kan bo pantollonat me copa thesi, ju jeni hekuros. 😁😅

Mos u tut pradaj jena ktu për me ndihmu
Është temë interesante se mësojm diçka të re për disa vite të kaluara. Po siç duket ju keni përdorur disa gjëra që si dijë aspak.
Vazhdo trego të tjera !

• Uaaauuuu
Reagimet: Exp
Kazani i rakisë @Shefi ka ca eksperiencë🥃 :cwl:
kazani-i-rakise.webp

Dënimi me një këmbë. nxënësit ngrindavecë që nuk bindeshin e dëgjonin si psh @Zhan D’Ark
Dënoheshin të rrinin me një këmbë përpara klasës.
View attachment 2715
Po ku guxoja te jam nxenese grindavece kur mesuesen e kisha Muhamed Ali, 😅naj thyente dhembe e dhemballe me nje grusht! :punch:😅

Back