Zhan D’Ark
Ushtar i lartë
Sipas syrit tënd sistematik e sipas syrit tim 'problematik'. Nuk i hek aq kollaj vijat joo.Sistematik, sepse i sistemoj gjërat![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sipas syrit tënd sistematik e sipas syrit tim 'problematik'. Nuk i hek aq kollaj vijat joo.Sistematik, sepse i sistemoj gjërat![]()
Po nuk i heq kollaj vijat të jap unë vizore, është shumë e lehtë.Sipas syrit tënd sistematik e sipas syrit tim 'problematik'. Nuk i hek aq kollaj vijat joo.![]()
I gatshëm për ndihmë. Flm. por mungon këndmatësi.Po nuk i heq kollaj vijat të jap unë vizore, është shumë e lehtë.
Cilën do?
![]()
Gjithashtu
Mos u mërzit se ashtu ka ngelur tani se faktikisht askush nuk është maqedonas atyNë Maqedoni jetojnë etnitete të ndryshme.
Shqipëtarët janë me kombësi Shqipëtare dhe shtetësi Maqedone.
Jemi SHQIPËTAR nga Maqedonia. Jo maqedonësa. Nuk duam të na dojë asnjë por as të na mohojnë!
Mos u mërzit se ashtu ka ngelur tani se faktikisht askush nuk është maqedonas aty
Në shtetin i Maqedonisë së Veriut ka kryesisht shqiptarë dhe bullgarë etj.
pse akoma po fle ti
Jo mo une jam tu bo punet e shtetit, nuk eshte loje kjo , pune shteti!pse akoma po fle ti
![]()
Genjeshtar u bere tani !unë nuk fle asnjërë![]()
Më vjen mirë që para se të fillosh punët e mëdha e të rëndësishme të shtetitJo mo une jam tu bo punet e shtetit, nuk eshte loje kjo , pune shteti!![]()
![]()
Unë jo,Genjeshtar u bere tani !![]()
Si tallet me mua dreqi !Më vjen mirë që para se të fillosh punët e mëdha e të rëndësishme të shtetit
bën diçka akoma më të rëndësishme, vjen nga forumi
dhe na begenis
Keq !Unë jo,
çne?!
vetëm po më zuri gjumi vetë
por ajo nuk quhet![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.