Ja ku jam@Dr. Luka shpallet ne kerkim. Kaloi 24 h i zhdukur!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja ku jam@Dr. Luka shpallet ne kerkim. Kaloi 24 h i zhdukur!
Të patshim përherë @Dr. Luka ! Thash të kidnapuan e të mbyllën në ndonjë bodrum! Llahtari, po shyqyr qenke mirë!Ja ku jam
Ndoshta nga apostrofiDrejtuar stafit:
Me kerkesen time u ndryshua "emri" por asesi nuk mundem te kyqem as me ish emrin as me kete te riun!
Vetem permes e-mailit!
Eshte normale apo ka ndonje shpjegim?
Respekt!
i paske hap pune vetes kot lolDrejtuar stafit:
Me kerkesen time u ndryshua "emri" por asesi nuk mundem te kyqem as me ish emrin as me kete te riun!
Vetem permes e-mailit!
Eshte normale apo ka ndonje shpjegim?
Respekt!
Këtu,Ku jeni o njerez! Do ua mbyll deren naten e Vitit te Ri e do ju le jashte, si hakmarrje e gjithe ketij pasiviteti qe boni! Do ua hek titujt ska me!
E deri kur vini ju u bem per t'na shpernda hallven!Këtu,
Ķĕťū jena
Thirri menies moj, bora ka rënë dy metra ti do të na lësh jashtë. Po kur të sëmuremi ne, ti do na e bësh hysmetin?!Ku jeni o njerez! Do ua mbyll deren naten e Vitit te Ri e do ju le jashte, si hakmarrje e gjithe ketij pasiviteti qe boni! Do ua hek titujt ska me!
Semureni njeher ju, shohim pastaj! Nga ta dije une pa u smure Ju!Thirri menies moj, bora ka rënë dy metra ti do të na lësh jashtë. Po kur të sëmuremi ne, ti do na e bësh hysmetin?!
exp hajde se te ngroh un lolThirri menies moj, bora ka rënë dy metra ti do të na lësh jashtë. Po kur të sëmuremi ne, ti do na e bësh hysmetin?!
O Jul ma mire mos me pershendesje. Ç'tu desh kjo foto ' tani kam frike mer dreq!
E teprova me make-upin I know.O Jul ma mire mos me pershendesje. Ç'tu desh kjo foto ' tani kam frike mer dreq!
Atehere mbetemi te mirkuptuar!E teprova me make-upin I know.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.